Clipe magice pentru Alin Oprea. Cântărețul face totul pentru noua lui iubită

Alin Oprea trăiește clipe magice alături de cea pe care a ales-o să-i fie iubită. Alin și Medana au trecut printr-o perioadă zbuciumată, cauzată de divorțul dintre cântăreț și soția lui, dar se pare că lucrurile s-au așezat. Cei doi sunt foarte îndrăgostiți și au ajuns să sărbătorească doi ani de relație. Au marcat ziua într-un mod cu totul deosebit, ambii făcând gesturi pline de dragoste, unul față de celălalt.

a

Alin Oprea și Medana – doi ani de relație

Au trecut doi ani de când Alin Oprea – ex Talisman și Medana formează un cuplu. Cei doi amorezi au marcat ziua într-un mod deosebit. În timp ce Medana a gătit două torturi pe care a scris: Alin, te iubesc enorm, respectiv 2 ani, La mulți ani, cântărețul nu s-a lăsat mai prejos și a surprins-o pe iubita lui.

Clipe magice pentru Alin Oprea. Cântărețul face totul pentru noua lui iubită

Cu ocazia împlinirii a doi ani de relație, Alin Oprea i-a oferit iubitei lui, Medana, un aranjament floral, format din nu mai puțin de 1.500 de trandafiri, cu mesajul: Medana, te iubesc.

Cântărețul a declarat pentru Click! că, pe lângă aceste cadouri de suflet, el și iubita lui și-au oferit o plimbare într-un loc emblematic din centrul orașului, unde s-au așezat pe o bancă și au admirat copacii înfloriți, exact ca doi adolescenți îndrăgostiți.

Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie, a declarat Alin Oprea pentru Click!.

Alin Oprea – divorț cu scântei

Despărțirea dintre Alin Oprea ex-Talisman și soția sa nu a fost deloc una ușoară. Au fost acuzații de infidelitate, de ambele părți, iar când Alin a mers la tv, în emisiunea lui Dan Capatos, să povestească detalii despre căsnicie și divorț, fiica sa a intrat în direct și i-a spus să-i fie rușine.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com