AD

VREMEA

Cod portocaliu de vânt, cu rafale de peste 120 km /h. Zonele afectate de atenţionarea meteo ANM

todayianuarie 27, 2024 24

Background
share close
AD
AD

ANM a emis sâmbătă o avertizare cod portocaliu pentru vânt puternic la munte, cu rafale ce depășesc viteza de 120 km/h. Acest avertisment este în vigoare până la ora 16 și se aplică în județele Caraș-Severin și Hunedoara.

În paralel, ANM a emis și un cod galben de vânt în județul Suceava. Acest avertisment rămâne valabil până la ora 16:00 pe data de 27 ianuarie 2024.

Mai jos sunt detalii despre zonele afectate de avertizările meteorologice:

Cod portocaliu:

  • Zonele afectate: Județul Caraș-Severin, zona de munte la altitudini peste 1800 de metri.
  • Județul Hunedoara, zona de munte la altitudini peste 1800 de metri.
  • Fenomene așteptate: Intensificări semnificative ale vântului, cu rafale care pot depăși viteza de 120 km/h.

Cod galben:

  • Zona afectată: Județul Suceava, zona de munte la altitudini peste 1800 de metri.
  • Fenomene așteptate: Intensificări ale vântului, cu rafale care pot depăși vitezele de 90…100 km/h, însoțite de viscol și reducerea vizibilității.

Aceste avertizări sunt emise de ANM pentru a informa publicul și a îndemna la precauție în condiții meteo extreme, pentru a preveni orice incidente sau pericole asociate vântului puternic în zonele montane menționate.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com