Codin Maticiuc a plecat în Tanzania: „O călătorie destul de lungă” Ce locuri neaşteptate vizitează

A plecat să exploreze locuri noi, să cunoască alte popoare, să descopere tradiţii nebănuite!

a


Codin Maticiuc a plecat în Tanzania: "O călătorie destul de lungă" Ce locuri neaşteptate vizitează

Chiar la începutul acestui an, Codin Maticiuc a decis să plece într-o vacanţă, dar nu în Maldive sau în Egipt cum au făcut majoritatea vedetelor. A plecat în Africa. Jurnalul lui de călătorie a început deja în Tanzania, pe reţelele de socializare a postat primele impresii, dar şi imagini.

Se află într-o rezervaţie de animale, acolo e cazat la un hotel. Vizitează locuri nevăzute:

„Am plecat din Bucureşti într-o călătorie destul de lungă pe ruta Bucureşti – Doha (escală două ore) – Doha – Dar es Salaam, escală de cât am avut nevoie sa luăm nişte cartele, Dar es Salaam – Manyara Airstrip cu un private charter. De acolo am fost preluaţi de un şofer care ţine de lanţul andBeyond şi duşi la Ngorongoro Conservation Area care este una dintre cele mai tari rezervaţii de animale din lume. Aici ne-am cazat la Ngorongoro Crater Lodge care este cel mai bun hotel din zonă chiar dacă este impropriu spus pentru ca e vorba de nişte cabane de sine stătătoare cu şemineu în cameră la care am muncit toată ziua sa nu se stingă focul.

Este cotată cea mai bună cazare pentru ca sunt puţine locuri şi experienta este foarte personală, cu butler şi şofer la dispoziţie în permanenţă iar programul de vizitare a craterului unde se afla animalele este unul personalizat după dorinţa clientului la sfaturile conciergeului. Eu am venit cu vinul de acasă dar va spun sincer ca nu era nevoie.”

Codin Maticiuc a văzut în drumul său cu ghidul o mulţime de animale sălbatice, a mers chiar şi la o şcoală unde a încercat să se împrietenească cu copiii. Priviţi în galeria foto unde e cazat şi ce locuri descoperă!

Foto: Facebook, Instagram

Sursa: okmagazine.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com