Codin Maticiuc vrea să-și mărească familia: ”Ne dorim să înfiem”

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai spumoase personaje din showbiz. Mulți l-ar cataloga un bărbat de tipul bad boy, dar faptele lui demonstrează contrariul. La cei 40 de ani, Codin a mărturisit într-un interviu că ar vrea să înfieze un copil și a precizat și care este stadiul lucrărilor pentru Spitalul Fundeni, acolo unde renovează secția de Oncologie Pediatrică pe cont propriu, dar și din donații. 

a

Codin Maticiuc vrea să înfieze un copil

La cei 40 de ani, Codin Maticiuc pare că vrea să ajute tot mai mult oamenii. Pe lângă faptul că se ocupă de renovarea secției de Oncologie Pediatrică a Spitalului Fundeni, pe cont propriu, dar și din donații, Codin a dezvăluit într-un interviu că i-ar plăcea să înfieze și un copil.

Codin Maticiuc are deja o fetiță pe nume Smaranda, cu Ana, partenera lui de viață. Cu toate că este deja tatăl unei fetițe, Codin și-ar mai dori un copil, chiar ar fi dispus să înfieze unul. Mai mult, Codin a precizat că de la vârsta de 23 de ani și-a dorit să devină tată și că a visat mereu să aibă fată și băiat.

Codin Maticiuc și-a serbat fetița! Micuța Smaranda a împlinit un anișor - Tacataca.ro

Mi-am dorit foarte mult copii, încă de când aveam 23 de ani. M-am imaginat deseori și cu o fată și cu un băiat. Este tot ce am visat. Ne dorim să și infiem”, a spus Codin Maticiuc pentru Ciao.ro.

Totodată, deși este de foarte mult timp cu Ana, Codin a precizat că niciunul dintre ei nu pun accent pe acest aspect.

De asemenea, întrebat dacă ar cere-o soție pe Ana, Codin a negat, pentru că nici aceasta nu ar accepta. ”Nope. Și probabil nici ea nu ar accepta”.

Codin Maticiuc se ocupă de Spitalul Fundeni

Codin Maticiuc este pus pe fapte mari și bune.  El se ocupă de Spitalul Fundeni, acolo unde renovează secția de Oncologie Pediatrică pe cont propriu, dar și din donații. Mai are de gând să mai realizeze un proiect orientat spre zona de nefrologie pediatrică. De asemenea, pentru aceeași sursă menționată anterior, Codin a spus că oamenii necunoscuți sunt cei care donează cel mai mult pentru renovarea de la Spitalul Fundeni.

Reporter: Câți prieteni ți-au sărit în ajutor cu donații pentru renovarea secției de Oncologie Pediatrică de la Fundeni?”

Codin Maticiuc”Extrem de puțini. Dar în schimb mi-au sărit în ajutor extrem de mulți necunoscuți (…) Îmi doresc să rămân la Fundeni, poate chiar secția de nefrologie pediatrică sa fie următorul proiect”a explicat Codin.

De altfel, acesta nu crede că este schimbat la cei 40 de ani. El a explicat și de ce nu și-a aniversat vârsta în acest an.

”Nu cred că sunt. Poate doar e evoluție normală direct proporțională cu vârsta. Nu m-am aniversat pentru că există acest context epidemiologic. Altfel plănuisem o orgie de proporții!”, a mai adăugat Codin Maticiuc. Codin Maticiuc a fost de curând și în juriul Masked Singer Romania.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com