Coenzima Q 10 în organism: de la magie la chimie. Când survine moartea? - RADIO FX NET

Coenzima Q 10 în organism: de la magie la chimie. Când survine moartea?

”Știi că dacă ai mai puțin de 80% coenzima Q 10 în organism încep să apară bolile și că dacă ai sub 25% survine moartea celulelor? Atât de importantă este pentru existența și sănătatea omului, încât viața  se stinge în absența ei – își începe ing. chimist Ștefan Manea pledoaria pentru una dintre cele mai importante substanțe, prezentă în absolut fiecare celulă a corpului, cunoscută și sub denumirea de ubiquinonă.

După 30-35 de ani trebuie să îți suplimentezi alimentația cu Q10 dacă vrei să fii sănătos!

”Dacă la tinerețe organismul își fabrică singur Coenzima Q 10, după vârsta de 30-35 de ani ritmul încetinește semnificativ și trebuie să vii cu un aport extern pentru a preveni bolile degenerative, pe cele de nutriție și metabolism și pentru a avea un sistem imunitar capabil să respingă agresiunile la care corpurile noastre sunt permanent expuse – afirmă interlocutorul nostru.

Dar de ce este atât de importantă?

Simplu: pentru că fiind un antioxidant puternic, împiedică distrugerile celulare atunci când se află în cantitatea optimă și asigură energia celulei.

Toți cei care sunt preocupați de profilaxie sau suferă de afecţiuni cardiovasculare, neurologice, digestive, cancer, scleroză multiplă, imunitate deficitară, diabet, prostată, osteoporoză parodontopatii, precum și toti cei care fac sport de performanță,  trebuie să ia suplimente alimentare pe baza de coenzima Q 10 – susține Ștefan Manea.

Alimentele care conţin coenzima Q10. Află în ce condiții devine inactivă

Carnea de vită este una dintre cele mai mari surse precum și organele animalelor: inimă, ficat, rinichi. Carnea de pui, deși într-o cantitate mai mică, dar și ouăle, alunele, migdalele, fisticul, nucile verzi, sardinele, tonul, sepia, macroul, fructele de mare, usturoiul, conopida, broccoli, cartofii dulci, morcovul sau ardeiul gras o conțin.hofigal-coenzima-q-10

Ing. chimist Ștefan Manea ne îndeamnă să consumăm ori de câte ori este posibil alimentele trecute în revistă mai sus crude,  întrucât la peste 115 grade prelucrare termică Q 10 devine inactivă.

HOFIGAL a produs Coenzima Q10 în ulei de cătină, un supliment cu eficiență maximă

HOFIGAL a creat un produs de excepție, încununat cu multe premii datorită elementului de noutate pe care îl aduce: Coenzima Q10 în ulei de cătină.

Ștefan Manea ne explică în ce constă succesul acestui supliment alimentar:

”Capsulele sunt acoperite cu o substanță care face ca acestea să treacă prin stomac până în intestin, unde are loc o absorbție maximă. Datorită combinației propuse de divizia noastră de cercetare se creează o sinergie unică, iar organismul este stimulat să producă și singur ubiquinonă, grație vitaminei E și beta-carotenului din uleiul de cătină românesc. Trebuie să știți că prin conținutul de substanțe și prin mediul din care provine cătina românească a devenit o plantă de referință mondială!

Rezultă un produs bogat în principii active, cu o concentrație mare de vitamine liposolubile, carotenoizi și vitamina C, care aduc organismului o baie de sănătate și vitalitate” – ne asigură acesta.

Produsul poate fi achiziționat din farmaciile HOFIGAL din toată țara sau din farmaciile partenere sau poate fi comandat online.

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com