AD

UNIV.HYPERION

Colaborare în domeniul formării profesionale a tinerilor

todayfebruarie 25, 2019 8

Background
share close
AD
AD

Universitatea Hyperion și Business Education School  pun bazele   unei colaborări în domeniul formării profesionale a tinerilor.

Propunerea a venit din partea lui Iulian Dinu, fondatorul uneia dintre cele mai mari școli de cursuri autorizate în domeniul sănătății și al sportului, Fitness Education School, care în anul 2019 inițiază și  Business Education School .

Având că motto “Conquer your future!”- Cucerește-ți viitorul!,  școala de business  pune la dispoziție cursuri acreditate de Ministerul Muncii  în domeniile: Antreprenoriat, Coaching, Comunicare și PR, Marketing Manager, Digital Marketing și PPC – Pay Per Click, adresate în primul rând începătorilor, celor cu 0-3 ani experiență în domeniul business-ului.

Dorind să ofere  tuturor cursanților oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile antreprenoriale, de marketing  și PR, Business Education School pune la dispoziție cursuri complexe, care nu se bazează doar pe teorie ci și pe  practică, pe discuții libere, pe proiecte de grup care să pregătească cursanții cu adevărat pentru viitorul lor. Vor învața ce înseamnă lucrul în echipă, provocările la care vor fi supuși în cariera lor, greutățile și depășirea lor, dar și cum să atingă succesul și să îl păstreze.

Universitatea Hyperion împreună cu Business Education School   va organiza pe parcursul anului 2019 evenimente și workshop-uri pentru promovarea acestor cursuri menite să trezească interesul tuturor tinerilor care  doresc să  dobândească cunoștințe  legate de comunicare, marketing, coaching și promovare, să-și transpună ideile de afaceri în realitate, să-și deschidă și să-și promoveze propria afacere. „ Ne dorim să împărtășim experiențele adevărate, prin care formatorii noștri au trecut, provocările la care a trebuit să facă față și pașii prin care au trecut că să-și ridice afacerile la un nivel înalt.” Spune Iulian Dinu, C.E.O Business Education School. 

Business Education School oferă prețuri reduse pentru studenții de la Universitatea Hyperion la fiecare curs în parte și  posibilitatea de a plăti în rate,  dându-le ocazia ca după finalizarea studiilor să aibă o diplomă în plus, care îi va ajuta la angajare și le va aduce un plus în CV-ul lor.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com