Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză

Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză

Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Aceasta este povestea care a ajuns virală pe internet. Poate că, cu toții am trecut prin ceva asemănător la un moment dat la locul de muncă, însă ce a făcut acestă femeie întrece orice imaginație.

a

Naty este proaspăt mămică. Femeia abia reîntoarsă la serviciu a avut parte de o surprinză neplăcută mai multe zile la rând. Astfel, colegii se obișnuiseră să îi fure laptele din frigider în fiecare dimineață pentru a-l folosi la cafea. Sătulă să-i dispară alimentul, Naty s-a gândit la ”o răzbunare”.

Totul a decurs normal până într-o zi când sticla s-a golit din nou. Atunci mămica le-a lăsat colegilor săi un bilet.

Colegii îi furau mereu laptele din frigider. Într-o zi, le-a făcut o surpriză ! Răzbunarea e dulce

„’Neața! Pentru cei care mi-au furat laptele toată săptămâna… Surpriză! Aţi baut lapte de san. Sper că v-a plăcut! Noroc. P.S. Este organic chiar!”

Unii s-au amuzat cupios, alții au rămas de-a dreptul surprinși. Cert este că poza a devenit virală pe internet și, sperăm ca nimeni să nu-i mai fure laptele lui Naty.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com