AD

Uncategorized

Compania care iti da 19 salarii ca sa pleci acasa. Angajatii care demisioneaza beneficiaza si de alte avantaje financiare

todaymai 2, 2017

Background
share close
AD
AD

RADET Bucuresti anunta, marti, ca prin reorganizarea institutiei angajatii pot pleca voluntar, iar la incetarea contractului de munca prin acordul partilor pot primi intre patru si 19 salarii medii lunare.

RADET anunta ca masura plecarilor voluntare face parte din procesul de reorganizare, iar angajatii care opteaza pentru aceasta varianta vor beneficia, pe langa salariile platite la zi, de un pachet financiar. “Acordul are in vedere actualele conditii impuse de procedura insolventei si premisele economice pentru anul 2017, care impun adoptarea de masuri prompte pentru eficientizarea activitatii regiei, imbunatatirea eficientei operationale, precum si pentru asigurarea stabilitatii economice si a echilibrului financiar”, a declarat, Florian Mateita, reprezentant ROMINSOLV SPRL, administratorul judiciar al RADET.

Conform pachetului financiar, angajatii care vor opta pentru posibilitatea plecarii voluntare pot primi intre patru si 19 castiguri medii lunare, in functie de vechimea in munca pe care fiecare salariat o are. Beneficiaza de aceasta oferta numai salariatii care au incheiate contracte individuale de munca pe durata nedeterminata cu RADET Bucuresti si care au cel putin 3 (trei) ani consecutivi vechime in cadrul institutiei inainte de data eventualei incetari a contractului individual de munca.

Dreptul de optiune apartine exclusiv angajatilor, iar cererile pentru acordarea acestor drepturi se depun pana in 5 mai, mai anunta sursa citata, precizand ca RADET isi rezerva dreptul de a respinge cererile salariatilor care sunt absolut necesari pentru asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in conditii de siguranta.

RADET Bucuresti se afla in insolventa din octombrie 2016, ceea ce implica un plan de reorganizare a institutiei. RADET Bucuresti, care furnizeaza energie termica pentru aproximativ 565.000 de apartamente, reprezentate de peste 8.500 de blocuri si imobile in care traiesc peste 1,25 milioane locuitori, precum si pentru aproximativ 5.400 de institutii, obiective sociale si agenti economici, avea, in decembrie 2016, 3.470 de angajati.

sursa:stirileprotv.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 21


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com