Compatibilități zodiacale pentru primăvara lui 2018 – Cu ce zodie te vei înțelege cel mai bine?

Compatibilități zodiacale primăvară 2018
Berbecii vor fi partenerii ideali pentru Săgetători, asta dacă amândoi vor să ducă la capăt proiecte importante, mărețe.

a

Nu le va fi ușor, dar nici foarte greu. Amândoi au maturitatea necesară și capacitatea să vadă partea plină a paharului și știu să se motiveze reciproc.

Taurii vor face casă bună cu Capricornii. Cele două semne de pământ nu se înțeleg tot timpul extraordinar de bine. Putem spune mai degrabă că se tolerează, având în vedere că sunt doi nativi căpoși.

Nu pot lăsa garda jos foarte ușor, însă primăvara asta vor prinde curajul și vor avea disponibilitatea de a vedea dincolo de diferențele dintre ei.

Gemenii se vor înțelege de minune cu Balanțele. Cele două semne de aer au parte de surprize plăcute, iar cuplurile unde există aceste zodii se pot trezi cu vești importante sau pot face pasul cel mare.

Racii vor fi într-o dispoziție de zile mari în preajma Peștilor. Acești nativi de apă formează un cuplu minunat împreună.

Amândoi sunt sensibili, sinceri, serioși, extrem de echilibrați atunci când situația o cere și știu cum să se completeze.

Leii vor avea o relație specială cu Vărsătorii. Vărsătorul are de învățat de la Leu curajul, cum să nu-și piardă stima de sine. Leul are de învățat de la Vărsător să nu-și piardă inocența, spiritul copilăros. Cei doi formează un cuplu delicios.

Fecioarele, ca de obicei, vor fi complicele ideale pentru Scorpioni și viceversa. Acești doi nativi au parte de o primăvară în care pot ieși în evidență, în care pot fi starurile despre care vorbește toată lumea!

Sursa: teotrandafir.com.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com