Concurentă descalificată la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Olga Verbițchi

O concurentă din noul sezon de Bravo, ai stil! Celebrities a fost descalificată. Unele dintre colegele ei s-au plâns de comportamentul acesteia, iar în cele din din urmă totul a ajuns la urechile producătorilor emisiunii care au decis să o descalifice. Olga Verbițchi este concurenta care a fost eliminată din emisiunea de la Kanal D. Este pentru prima dată în istoria emisiunii când se întâmplă o descalificare.

a

De ce a fost eliminată Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ilinca Vandici a anunțat că Olga Verbițchi a fost eliminată din emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities din cauza faptului că a încălcat regulamentul. Practic, Olga a fost prezentă doar într-o singură ediție a show-ului de la Kanal D. Prezentatoarea tv le-a explicat celorlalte concurente că au semnat un contract și că trebuie să respecte anumite reguli. Vandici a spus că Olga Verbițchi a încălcat regulamentul în repetate rânduri și că astfel s-a luat decizia de a o descalifica din concurs.

Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ceea ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și va dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc, a spus Ilinca Vandici în emisiune.

Se pare că încălcările repetate de regulament din partea Olgăi au fost observate și de către celelalte concurente. Cea mai vocală dintre ele, care s-a revoltat din cauza comportamentului Olgăi, a fost Ioana Filimon. Vedeta a spus că că Olga nu și-a dat seama că a intrat într-o emisiune și că trebuie să fie punctuală. Ba mai mult decât atât, Ioana a pus pe ușă o hârtie pe care fetele să se ponteze când ajung la filmări.

Cine este Olga Verbițchi

Olga Verbițchi are 20 de ani și vine din Republica Moldova. De câțiva ani locuiește în București unde și-a făcut un nume în lumea muzicală. Olga a câștigat sezonul cu numărul șase al show-ului de talente X Factor, ajungând apoi să cânte cu artiști mari. Anterior acestui concurs, tânăra de peste Prut a participat la concursul Music For Kids International Festival pe care l-a câștigat. Ulterior a participat la World Championships of Performing Arts, concurs care s-a desfășurat la Hollywood.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com