Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Cine a rămas în ultimele 2 battle-uri, înainte de semnifinală

Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Care sunt cei care au o șansă mare de a ajunge în semnifinala show-ului de la Antena 1.

Chefi la Cuțite sezonul 9: Cine sunt concurenţii din echipa lui Chef Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei

Cătălin Amarandei s-a prezentat în audiţii cu un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă. Acest preparat i-a pus în valoare calităţile de bucătar.

Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite 2021 a lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, apoi a primit un job ca sous chef.

După ce a trecut peste o dezamăgire în ceea ce priveşte locurile de muncă din străinătate, Cătălin Amarandei s-a întors în România şi şi-a început cariera de bucătar.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com