Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Cine a rămas în ultimele 2 battle-uri, înainte de semnifinală

Concurenți Chefi la Cuțite sezonul 9. Care sunt cei care au o șansă mare de a ajunge în semnifinala show-ului de la Antena 1.

a

Chefi la Cuțite sezonul 9: Cine sunt concurenţii din echipa lui Chef Florin Dumitrescu

Cătălin Amarandei

Cătălin Amarandei s-a prezentat în audiţii cu un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă. Acest preparat i-a pus în valoare calităţile de bucătar.

Concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite 2021 a lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, apoi a primit un job ca sous chef.

După ce a trecut peste o dezamăgire în ceea ce priveşte locurile de muncă din străinătate, Cătălin Amarandei s-a întors în România şi şi-a început cariera de bucătar.

Florin Ștefan Borleanu (cuțit de aur)

Florin Ștefan Borleanu are 26 de ani şi este bucătar de profesie. Concurentul este “cuţitul de aur” al lui Florin Dumitrescu. Acesta a intrat direct în echipă, nefiind nevoit să treacă prin etapa de bootcamp a concursului.

Florin Ștefan Borleanu l-a cucerit pe Florin Dumitrescu cu rețeta sa de sea bass cu un piure de topinambur și un starter făcut din tartar de legume fresh, într-o gulie, cu mousse de păstrăv afumat și icre de păstrăv.

David Ioniță (Keed)

Keed pe numele său adevărat, Ioniță Bogdan David, are 32 de ani și este membru al trupei Șatra BENZ, iar acum face parte din echipa tunicilor de la Chefi la cuţite 2021.

Keed face muzică de la 16 ani, a studiat doar un an de facultate, a împărțit ziare în Danemarca, a vândut cosmetice în Marea Britanie și abia apoi a descoperit succesul, alături de trupa Șatra Benz.

Florin Revesz

Florin Revesz, în vârstă de 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este de meserie bucătar. El i-a demonstrat lui Cătălin Scărlătescu că merită un loc în echipa acestuia și șansa de a lupta pentru Marele Premiu.

Concurentul a făcut parte şi din echipa verde a lui Sorin Bontea, iar acum este în echipa albastră condusă de Florin Dumitrescu.

Chefi la Cuțite sezonul 9: Cine sunt concurenţii din echipa lui Chef Sorin Bontea

Dorin Voiasciuc

Dorin Voiasciuc este de meserie bucătar și a venit la Chefi la cuțite pentru a câștiga Marele Premiu. Concurentul face parte din echipa lui Sorin Bontea și este pregătit să facă față provocărilor.

În vârstă de 31 de ani, Dorin Voiasciuc a făcut sacrificii uriașe pentru a-și îndeplini visul de a deveni bucătar.

Deși părinții nu l-au susținut niciodată în demersul său, tânărul a reușit în cele din urmă să practice meseria care i-a plăcut dintotdeauna.

Rikito Watanabe (Riki)

Rikito Watanabe, are 26 de ani, este japonez de origine, dar locuieşte în România, la malul mării. Tânărul deţine un restaurant asiatic în Constanţa.

Rikito Watanabe s-a prezentat în preselecţii cu un preparat făcut după o reţetă chinezească de „mouth watering chicken”, pe care concurentul a numit-o în română „pui salivă”. Japonezul a trecut de cele două probe din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Victorina Matveev

Victorina Matveev are 37 de ani şi este poliţistă de meserie. Concurenta de la Chefi la cuţite 2021 vine din Satu Mare, dar are şi origini ruseşti.

Victorina Matveev i-a dat gata pe juraţi cu rețeta sa de rulouri în formă de copac și desertul cu mere. Concurenta l-a convins pe Sorin Bontea că merită un loc în echipa tunicilor verzi.

Cristina Elena Matei

Cristina Elena Matei are 22 de ani şi este bucătar de aproximativ doi ani. Tânăra s-a angajat la 18 ani ca ospătar, iar în scurt timp a demonstrat că poate mai mult de atât.

Cristina Elena Matei s-a prezentat la preselecţii cu o prăjitură choux a la crème cu care i-a impresionat pe juraţi. Concurenta a reuşit să treacă de probele din bootcamp şi a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Chefi la Cuțite sezonul 9: Cine sunt concurenţii din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu

Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur)

Alexandru Bădițoaia are 28 de ani şi profesează ca bucătar de cinci ani. Concurentul a luat cuţitul de aur de la Cătălin Scărlătescu şi a intrat în echipă, fără să mai fie nevoit să treacă prin etapa de bootcamp.

Alexandru Bădițoaia lucrează ca sous chef la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.

Concurentul se pricepe să facă sushi de carne vită. Acest preparat i-a adus cuţitul de aur din partea lui Chef Cătălin Petrescu.

Valentina Ioniță

Valentina Ioniță are 38 de ani şi are la activ numeroase călătorii pe vase de croazieră. Concurenta l-a convins pe Cătălin Scărlătescu că merită un loc în echipa lui.

Valentina Ioniță i-a uimit pe chefi cu poveştile sale despre soțul libanez de care a ales să divorțeze.

Narcisa Birjaru

Narcisa Birjaru are 24 de ani, iar în preselecţiile de la Chefi la Cuţite 2021 s-a prezentat cu o rețetă de burger de cartofi.

Narcisa Birjaru a ţipat de fericire şi a făcut declaraţii de iubire, atunci când a aflat că face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

„Vreau să le arăt tuturor că pot, pentru că au fost foarte mulți care mi-au spus că nu pot”, a dezvăluit în audiții Narcisa Birjaru, abia putând să-și mai stăpânească lacrimile de emoție.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit tânăra, în timp ce gătea rețeta aleasă pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Care crezi că este concurentul cu cele mai mari șanse de câștig în acest sezon?

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com