Concurs lansat pentru studenții la facultățile de profil artistic

The Cast List a pregătit și lansat pentru studenții la actorie, dans, coregrafie (sau oricare altă specializare de profil artistic) un concurs! Poți câștiga un set profesional de Headshot și o prezentare video “About me” cu care să-ți construiești profilul artistic dacă te înscrii pe platformă. Mai multe detalii despre condițiile de participare la concurs aici: https://bit.ly/3n480jD și pe Instagram aici: https://www.instagram.com/p/CNpqrugJfxu/

a

UPDATE! DEADLINE EXTENDED: 25 APRILIE 2021. Ești STUDENT la ACTORIE? Câștigă un super SET de POZE & ABOUT ME VIDEO profesioniste!Ești student la una dintre Universitățile de profil din țară? Vrei un job bine plătit, dar pentru a te prezenta cât mai bine ai nevoie de un set de poze profi și un video de prezentare cu care să iei castingurile? Ți-l oferim noi GRATUIT prin partenerii noștri de la Portretul Tău. Fă-ți un cont de talent pe TheCastList.com în perioada 14.04 – 25.04.2021, dă TAG/etichetează 3 prieteni în comentarii și poți câștiga o sesiune gratuită de Headshots și un About Me video marca Portretul Tău cu care sa iei cât mai multe joburi! Înscrie-te aici: http://bit.ly/StudentContest2021 și maximizează-ți șansele la castinguri!Odată făcut contul, intri în comunitatea The Cast List – locul unde talentele se întâlnesc cu cei din industria pentru a interactiona direct, profilul tău de pe TheCastList devine automat vizibil pentru toți cei care caută talente pentru producțiile lor: producători, fotografi, regizori, directori și agenții de casting.

ATENȚIE! Condiții obligatorii pentru participare:
1. Să-ți faci profil de talent pe The Cast List în perioada 14.04 – 25.04. 2021 (presupune ca nu ai deja un profil făcut).
2. OBLIGATORIU la înregistrare urca pe profilul tău minim 3 poze recente (nu mai vechi de 2 săptămâni) și clare cu tine (fără ochelari, animale de companie, peisaje sau prieteni) poze recente + scrie la câmpul “About me” câteva cuvinte despre tine, care să te reprezinte și cu care vrei să cucerești această industrie 🙂.
3. Dă Tag/ Etichetează în comentarii alți trei prieteni/colegi de facultate talentați.
⚠️ Dacă ai deja un profil de talent pe The Cast List și te gândești să-l ștergi pentru a-ți face unul nou, special pentru acest concurs, atunci la înregistrare vei fi automat descalificat. Pentru tine avem un alt concurs care se desfășoară acum aici: http://bit.ly/ConcursTClAboutme
Pentru toți cei care au profil de talent pe The Cast List: avem Super oferte cu reduceri substanțiale, prețuri preferențiale de la partenerii noștri, de peste 35% la o serie de servicii. Prima dintre ele este cea de la Portretul Tău, un super preț redus EXCLUSIV pentru talentele înregistrate pe The Cast List, vezi aici: https://www.portretultau.ro/thecastlist
Câștigătorul va fi extras la sorți prin random.org în data de 26.04.2021. Aici este disponibil regulamentul actual al concursului: bit.ly/RegulamentSTUDENT

BE ON THE CAST LIST!
Ce este o platformă de casting online și cu ce se ocupă ea?

TheCastList.com este o platformă de casting online dedicată în primul rând actorilor și studentilor la actorie, artiștilor și talentului românesc, cu ei și despre ei, pentru vizibilitatea și promovarea actorilor și talentelor locale. The Cast List este locul în care talentele se întâlnesc cu industria.

The Cast List este un tool modern ce redefinește întregul proces de casting, simplificându-l, permițând o interacțiune rapidă și directă, între cererea și oferta de talente: pe de-o parte actorii profesioniști și studenții la actorie, sau toți cei dornici sa apară într-un film sau într-o reclamă, pe de altă parte regizorii, producătorii, televiziunile sau agențiile de publicitate, cei care sunt mereu în căutare de talente, fețe noi sau deja consacrate pentru producțiile lor.

Pentru studenții la actorie aduce posibilitatea creării unui profil complet online, la standarde internaționale, ce promite să îmbunătățească întreaga experiență de casting, punând accentul pe promovarea și maximizarea șanselor acestora la rol, prin accesarea online a castingurilor.

Platforma îi promovează pe cei înscriși în rândul profesioniștilor din industrie care caută talente și la care nu se poate ajunge foarte ușor în mod obișnuit. Cei care doresc se pot înregistra aici: Înregistrare Talente.

Un alt avantaj este că platforma asigură acces la castinguri, proiecte și roluri importante în producții internaționale sau locale celor care au cont. De exemplu, în portofoliul The Cast List se găsesc producții Netflix, HBO, Universal, cât și multe alte nume mari, importante.

Totodată, The Cast List practică transparența bugetelor. Platforma nu oprește niciun comision din banii talentelor, bugetul pentru rol ajungând integral la talent.

Mai mult, platforma oferă și acces la o întreaga zona de resurse, informații și materiale educative, utile mai ales celor care acum își construiesc o cariera artistică, tocmai pentru a susține dezvoltarea și promovarea talentului local.

Pentru consumatorii de casting, fie că vorbim de regizori, directori de casting, producători sau agenții de publicitate, The Cast List funcționează ca cel mai mare agregator în timp real al talentelor disponibile. După stabilirea unui profil de căutare, clienții pot găsi instant actorii doriți, pot afla disponibilitatea lor și solicita audiții sau pot stabili următorii pași direct în platforma TheCastList.com .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com