Connect-R a făcut o piesă în care îl critică pe ALEX VELEA !

Alex Velea spune că a inventat un nou stil muzical și a început să cânte în colaborare cu artiști la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Stilul scos pe piață de Velea se numește trapnele, și, după cum îi spune numele, este o combinație între trap și manele. Deși mulți ani a fost detașat complet de acest stil, acum Velea nu numai că agreează manelele, dar a cântat în colaborare cu maneliști. Ei bine, această mișcare l-a băgat în vizorul celor din breaslă. Connect-R a făcut o melodie prin care îl critică pe Velea, dar fără să-i pronunțe numele. Fanii s-au prins totuși, iar asta se vede din comentarii.

a

Cum a început Alex Velea să cânte manele

Lui Alex Velea i-a venit inspirația anul trecut, în pandemie, și a inventat un nou stil muzical ce se numește – trapnele, o combinație dintre muzica trap și manele. Stilul pe care Velea l-a abordat a fost șocant pentru colegii lui de pe piața muzicală, dar mai ales pentru fanii lui. Cu toate astea, Velea a fost asumat și a spus că oricum toată lumea ascultă manele, însă nu toți recunosc asta.

„Oricum, noi toți suntem cu manelele. Suntem veniți de la periferie și am crescut cu manelele. La mine se auzeau în casă și le ascultam de unul singur, că-mi plăceau. Când a lansat Florin Salam «Poate am dat o spargere» eram la studioul din Iancului cu Butch și i-am zis: «Bă! Mie îmi plac rău manelele! Mă crezi? Nu mai vreau să neg asta!”, a spus Velea pentru Vice.ro.

Velea a făcut piese cu Jador, Tzancă Uraganu, George Talent și alți cântăreți cunoscuți de manele.

https://www.youtube.com/embed/-m9JKMfr0VQ

Melodiile lor au fost neașteptat de apreciate de publicul român și au urcat imediat în YouTube Trending. Velea spune că trapneaua implică nu doar trapul și maneaua, ci și dancehall și reggaeton. Cu toate că mulți au apreciat inventivitatea lui și faptul că și-a schimbat stilul muzical, Alex Velea a fost criticat de vechiul lui prieten – Connect-R. El i-a spus că îl apreciază, dar nu agreează faptul că a început să cânte manele.

„I-a zis că sunt inspirația lui și că mă consideră cel mai bun artist al generației noastre, în afară de trapanele”, i-ar fi spus Connect-R lui Velea.

La fel ca și în cazul lui Velea, și piesa lui Connect-R este foarte apreciată și a sunat peste 13.000 de vizualizări, deși a fost lansată de doar o zi.


OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com