CONNECT-R, ATAC FULMINANT LA ADRESA LUI LUCIAN MÎNDRUȚĂ: “SĂ-ȚI FIE RUȘINE! RECONDIȚIONEAZĂ-ȚI POZIȚIA FAȚĂ DE ARTĂ ȘI FAȚĂ DE MUZICĂ, ȘI FAȚĂ DE MUZICANȚI”

Scrisoarea deschisă trimisă de artiștii premierului României, căruia i-au cerut să fie introduși în schema de ajutor pentru sectorul cultural, a adus nemulțumirea în rândul unor persoane publice. Iar printre acestea se pare că se află și Lucian Mîndruță. Enervat pe reacția prezentatorului, Connect-R a lansat un atac fulminant la adresa lui și i-a cerut într-un mesaj video să își recondiționeaze poziția față de artă și față de muzică, și față de muzicanți.

Connect-R, atac fulminant la adresa lui Lucian Mîndruță

Finul lui Pepe l-a criticat dur pe Lucian Mîndruță într-o filmare urcată pe Instagram Stories și i-a povestit una dintre experiențele emoționante pe care le-a avut după ce a mers cu un taximetrist.

“Bosule, Luciane! Tată, te anunț că… de exemplu: «Ca la 20 de ani» este o piesă care a bucurat multă lume, bos. «Acasă» a lui Smiley sau «Vara nu dorm». Crede-mă, am avut plăcerea să merg cu taximetriști care mi-au spus: «Bro (n.r.: frate), nu vreau să-ți ia banii, pentru că pe piesa ta s-a născut fetița mea! Și noi o cântam în casă și ne-ai bucurat sufletele, bro, când ne-a mers prost». Așa că, recondiționează-ți poziția, bro, față de artă și față de muzică, și față de muzicanți, că ești slab, foarte, foarte slab!

Și vezi că orice monedă are două fețe, bro! Adună banii pe care i-a dat Delia la stat, adună și banii pe care i-am dat și eu la stat încă din 2009 și ai să vezi, bro, că se adună mai mult decât 100 de milioane de euro. Ce zici de socoteala asta? Să-ți fie rușine, din punctul meu de vedere, să-ți fie rușine, bro!”, a declarat Connect-R pe o înregistrare făcută publică astăzi.

În timpul mărturisirilor, artistul l-a provocat pe cunoscutul prezentator la un joc al imaginației: “Și imaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă pentru un an de zile, toate platformele online, toate radiourile și toate televiziunile ar opri muzica. Ce s-ar întâmpla, bro? Ce ai face? Ce pompier ar veni să-ți stingă incendiul care tocmai s-a format în sufletul tău? Cine îți alină, bro, toate astea? Să-ți fie rușine!”.

Connect-R, reacție dură față de cei care au criticat demersul artiștilor din România

În finalul declarațiilor acide, fostul soț al cântăreței Misha i-a criticat și pe cei care au avut de spus cuvinte urâte despre demersul colegilor săi de breaslă: “Iar pentru vorbitorii de limbă română, căci români cu adevărat sunt puțini, vreau să le transmit ceva: să vă fie rușine! Să vă fie rușine, pentru că v-ați bucurat pe piesele noaste, ați plâns, v-ați vindecat, iar acum, când e vorba de «cașcaval», îș vreți doar pentru voi. Să vă fie rușine! Să vă fie rușine, că nu vă iubiți și nu vă respectați artiștii. Și, nu-mi pasă, de mâine, toți cei care mă comentați, eu îmi asum să vă pierd ca fani, puteți să nu mai veniți niciodată la concertele mele. Rușine.

În urmă cu două zile, peste 90 de artişti români, între care Delia, Antonia, Carla’s Dreams, Connect-R, Florin Ristei, Horia Brenciu, Inna, Loredana, Paula Seling, Smiley, Ştefan Bănică, Vama şi Voltaj i-au adresat o scrisoare deschisă premierului în care solicită includerea artiştilor în schema de ajutor de stat destinată sprijinirii sectorului cultural.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com