CONNECT-R, LĂSAT FĂRĂ CUVINTE DE UN CERȘETOR! PRIN CE ÎNTÂMPLARE A TRECUT ARTISTUL? „MI-A STRĂPUNS INIMA”

Zilele trecute Connect-R a trecut print-o experiență bizară și a ținut să le povestească și fanilor de pe Instagram ce a pățit. Acesta s-a întâlnit cu o cerșetoare, iar interacțiunea cu ea ala uimit.

Plimbându-se prim București, la un colț de stradă artistul a văzut o femeie care cerșea. Pentru că știe cum este să nu ai nimic, Connect-R a vrut să o ajute, însă nu a avut la el bani cash. Așa că a decis să o întrebe pe femeie dacă nu poate să o ajute cu altceva în afară de bani. Mai mult, s-a oferit chiar să o ajute să se angajeze pentru a putea să aibă un venit stabil.

Însă răspunsul femeii l-a uluit. Aceasta i-a spus că preferă să cerșească decât să muncească. Connect-R a fost dezamăgi de cele auzite și le-a împărtășit fanilor de pe Instagram cele întâmplate. 

„Am întâlnit un cerșetor și m-am simțit prost că nu am avut cash să îi dau! Mi-a aruncat o privire care mi-a străpuns inima. Și, totuși, am vrut să verific, să văd dacă femeia cerșetoare era doar o bună actriță sau ochii ei triști ascundeau o durere.”, a povestit Connect-R.

Connect-R, testat pentru coronavirus

Connect-R a fost testat pentru coronavirus. Artistul a mers la spitalul Fundeni din Capitală. S-a filmat în timp ce se afla pe holurile spitalului, cu mască de protecție, și le-a dezvăluit fanilor săi că urmează să se testeze pentru coronavirus. 

Artistul nu are simptome specifice virusului COVID-19 și și-a liniștit admiratorii. Connect-R a fost nevoit să facă testul pentru COVID-19 pentru a putea să-și facă și alt set de analize.

„Facem testul COVID, ca să putem să facem și alte analize. Avem nevoie de testul COVID. Sunt la Fundeni. Așa că, doamna doctor, hai! Ne vedem!”, a spus Connect-R.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com