AD

Uncategorized

CONNECT-R ȘI MISHA, DIN NOU ÎMPREUNĂ. CUM AU FOST SURPRINŞI LA PETRECEREA ANIVERSARĂ A FIICEI LOR

todayianuarie 28, 2022 3

Background
share close
AD
AD

Connect-R și Misha, din nou împreună! Maya a împlinit recent 8 ani, iar cei doi artişti au avut un motiv de sărbătoare. Fetiţa a avut parte de o petrecere surpriză organizată până la cele mai mici detalii de părinţii săi, într-o locaţie specială.

Ieri, pe 26 ianuarie, Misha a dezvăluit în mediul online faptul că fiica sa şi a lui Connect-R împlineşte 8 ani. Pentru că momentul trebuia sărbătorit aşa cum se cuvine, cei doi artişti i-au organizat micuţei o petrecere pe cinste. Blondina a publicat pe contul său oficial de Instagram mai multe fotografii de la eveniment. În poze, internauţii au putut observa că tatăl fetiţei nu a lipsit, ba chiar a avut grijă în permanenţă de familia sa.

La petrecere, Maya a îmbrăcat o rochie specială care semăna cu cea a lui Minnie Mouse, iar pe cap a avut o bentiţă cu urechiușe. Pe lângă părinţii săi, alături de Maya au fost şi prietenii săi, cu care s-a distrat de minune, s-a jucat şi a mâncat nelipsitul tot.

Cu această ocazie, Misha i-a transmis fiicei sale un mesaj emoţionant în mediul online: „La mulți ani, Mayu meu! Copilul meu bun! Te iubim mult de tot!!! Să ai o viața plină de fericire”.

Connect-R, dezvăluiri neaşteptate despre relaţia cu Misha

Connect-R s-a confesat în podcast-ul lui Mihai Morar, precizând că nu o căsnicie te împlinește. Artistul spune că relaţia cu Misha spera să-l scape de frica de singurătate, însă și-a dat seama că doar prin credință își rezolvă aceste frici.

„Connect-R: Dacă te uiți în cultura noastră, nunta a plecat ca sprijin social. Mirii nu se întâlneau, se întâlneau părinții. Un alt beneficiu pe care l-am văzut că o să mi-l aducă căsătoria a fost frica de singurătate.

Mihai Morar: Când ai scăpat de frica asta?

Connect-R: Când am aflat că sunt parte din Dumnezeu. De ce să fiu singur? Nu singurătatea e urâtă, însingurarea. Eu nu sunt singur niciodată. (…) Destinul m-a mângâiat în așa fel încât să fac parte din tagma oamenilor pe care îi cunoaște toată lumea.

Connect R: Eu mers des cu taxiul, stau de vorbă cu taximetriștii. Sunt Gemeni, comunicarea pentru mine este esențială. (…) De multe ori, celălalt te lipsește de tine, eu asta am observat.”, au mai zis ei.

Mihai Morar: Căsnicia pentru tine a fost o cutie?

Connect-R: Căsnicia pentru mine a fost, din păcate, un alt element exterior pe care eu am considerat că o să mă împlinească. Dar, nu aia te împlienește. Nici aia nu te împlinește. Revin la Hristos.

Connect-R: Îl întreabă un nene pe Hriston: ‘Învățătorule, soția mea a mai avut înaintea mea 3 căsătorii, dar acum e cu mine. Dacă moare cu mine, în Ceruri, nu este a mea?’. Hristos îi spune, dezamăgitor pentru el: ‘Nu. În Ceruri nu o să fim decât frați și surori, nu există conceptul ăsta.”, au zis cei doi în podcast-ul lui Mihai Morar.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 10


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com