Controale ANSVSA la gospodăriile care comercializează brânză și lapte

La sediul ANSVSA, președintele dr. Robert Chioveanu a susținut marți o conferință de presă în care a vorbit despre controalele organizate la cei care comercialiează produse lactate.

a

”În ceea ce privesc controalele tematice din sectorul laptelui și a produselor lactate, de la începutul anului s-au desfășurat acțiuni la nivel național prin care au fost verificate 1.796 de obiective, 520 de ferme exploatații comerciale de animale producătoare de lapte, 339 de exploatații non-profesionale de animale producătoare de lapte adică gospodării ale populației, peste 76 de centre colectare lapte și 98 de unități de procesare a laptelui precum și 463 de unități a procesare a laptelui, înregistrate sanitar-veterinar, acele centre de prelucrare lapte independente și integrate la nivelul exploatației”, a declarat Robert Chioveanu, președintele ANSVSA.

Reprezentanții ANSVSA în teritoriu au aplicat și amenzi, ba chiar și sancțiuni mai drastice, precum suspendarea sau interzicerea activității.

”Într-adevăr au fost întâlnite și neconformități, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale pe aceste controale tematice. De asemenea au fost emise 4 ordonanțe privind suspendarea temporară a activității, 10 ordonanțe pentru interzicerea desfășurării activității unor unități și au fost acordate 217 avertismente”, a mai explicat Chioveanu.

Alături de președintele ANSVSA, la conferința de presă au mai participat dr. Alexandru Duma – director general Direcția Generală Control Oficial, dr. Ioan Bogolin – director general Direcția Generală Sănătatea și Bunăstarea Animalelor, dr. Mihai Ponea – director general Direcția Generală Siguranţa Alimentelor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com