CORNEL ILIE ȘI SOȚIA LUI AU DIVORȚAT! CE MESAJ A POSTAT MEMBRUL TRUPEI VANK

Cornel Ilie și soția lui au divorțat! Membrul trupei Vank a postat un mesaj tranșant pe contul său de Instagram.

Vestea despărțirii dintre Cornel Ilie și soția lui a zguduit showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în 2015 ți împreună au doi copii. Membrul trupei Vank a publicat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram și a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale de viață din ultimii ani.

Artistul a mărturisit că el și soția lui vor rămâne în relații amicale, de dragul copiilor lor și se vor implica în continuare în creșterea lor. Cornel Ilie nu a dezvăluit motivul rupturii dintre el și soția lui, însă decizia pare să fi fost luată de comun acord.

Membrul trupei Vank a publicat o fotografie în care apare alături de Eliza, cu care își strânge mâna în semn de bun rămas. 

„Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme”, a fost mesajul transmis de Cornel Ilie.

Cornel Ilie și soția lui au divorțat

Cum s-au cunoscut cei doi

S-au întâlnit pe stradă, s-au plăcut, s-au împrietenit pe Facebook și apoi a început o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit în 2015, însă, acum au decis să meargă pe drumuri separate.

 „Îi mulţumesc că m-a aşteptat 12 ani. Atât este diferenţa de vârstă dintre noi. Nu ştiam cine e când ne-am cunoscut. Am aflat abia după o lună că este solistul trupei Vunk. Când mi-a spus «iubire» am ştiut că el este alesul. Este cel mai bun tată. Îi cântă fetiţei, îi mormăie, ne încântă. Arunci când ne privim, ne spunem cele mai frumoase cuvinte”, spunea Eliza.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com