Coronavirus în România. Ultimele date oficiale, știri și date statistice. 2.245 de cazuri confirmate cu COVID-19, 72 decese din cauza COVID-19

Coronavirus în România 2020. Aici găseşti date oficiale, ştiri de ultimă oră şi statisticile importante. Actualizăm informaţia cu ştirile momentului şi ultimele date statistice despre impactul pandemiei COVID-19 în România. Este important să te informezi doar din surse credibile şi oficiale. Transmitem comunicatele de presă de la autorităţi, ultimele Ordonanţe Militare transmise de MAI şi informările oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică.

Actualizare în timp real Coronavirus 

UPDATE Marți, 31 martie, ora 15.:30

Bilanțul morților a ajuns la 72. Autoritățile au anunțat că o femeie în vârstă de 60 de ani din Ialomița, cu insuficiență renală cronică, hepatită cronică cu virus B,  internată pe data de 25 martie în Secția Negrologie ATI Spitalul Slobozia a murit pe 31 din cauza coronavirusului.

Pacienta cu numărul 71, este o femeie în vârstă de 53 de ani din Hunedoara, internată pe 17 martie pe Secția de Oncologie având neoplasm ovarian stadiu terminal  și pleurezie metastatică, carcinomatoză peritoneală. Aceasta a avut contact cu persoane infectate și a murit pe 29 martie.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani din Hunedoara, internat pe 25 martie la Spitalul de Boli Infecțioase Deva, a murit pe 31 martie din cauza coronavirusului. Acesta nu a călătorit în țări afectate și nici nu a avut vreun contact cu persoane infectate cu COVID-19.

UPDATE Marți, 31 martie, ora 13.:10

Noi cazuri de infectare cu coronavirus. De luni până marți au fost confirmate 293 cazuri noi de COVID-19 în România, 69 de decese și 220 de persoane vindecate și externate.

Update ora 12.35: A fost raportat încă un deces în România. Bilanțul ajunge la 69 de morți din cauza COVID-19

Este vorba e un bărbat de 56 ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, care locuia singur. Decesul a fost constatat de către personalul ambulanței în data de 26.03.2020. Probele au fost recoltate de către serviciul de medicină legală în aceeași dată. Astăzi, rezultatele analizelor au confirmat că era infectat cu virusul COVID-19

UPDATE Marți, 31 martie, ora 11.:50

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat marți, încă trei decese din cauza coronavirusului. Este vorba despre  o femeie în vârstă de 77 de ani din județul Suceava. În data de 26 martie i-au fost recoltate probe biologice, iar pe 28 rezultatul a fost pozitiv. Pe 29 martie, femeia s-a stins din viață.

Al doilea pacient este un bărbat în vârstă de 69 de ani din Iași, care a fost testat pozitiv cu COVID-19. Acesta a decedat luni, 30 martie. Cea de-a 86 victimă este o femeie în vârstă de 81 de ani din județul Mehedinți, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. Femeie s-a stins din viață pe 30 martie, având antecedente patologice.

UPDATE Marți, 31 martie, ora 07.:50

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat luni seara că România a intrat în scenariul 4, după ce au fost confirmate 2.109 cazuri de coronavirus.  Șeful DSU a precizat că luni până la ora 20.00 erau confirmate 2.109 cazuri de infectare, dintre care 593 în Suceava.

Ministrul Afacerilor Interne a declarat că în urma situației, Județul Suceava a fost închis din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus.

Bilanțul actualizat în România: 65 de decese.

UPDATE 22.08: La Suceava tocmai au fost raportate încă 13 decese ale unor pacienti confirmate cu noul coronavirus.

Au vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava. Ei fusesera internati în mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.

Decesele au fost înregistrate în perioada 22-29 martie 2020.

UPDATE ora 22.00: Bilanțul ajunge la 52 de morți din cauza COVID-19 în România.

Victima cu numărul 51 este o femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată și confirmată pozitiv pe 27 martie. Patologie preexistentă: boala cardiovasculara. Pacientul cu infecție COVID-19 care a fost declarat drept al 52-lea decedat, murise de fapt pe 29 martie, la Slobozia. Nu are medic de familie și nici apartinatori, drept urmare nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

LIVE UPDATE 30 martie ora 19.50 Oficial, sunt înregistrate 50 de decese cauzate de COVID-19 în România.

Luni, au murit încă un bărbat de 74 de ani și o femeie de 60 de ani, din județul Hunedoara, și de un bărbat de 59 de ani din județul Bacău.

Bărbatul din Hunedoara a fost internat pe data de 19.03.2020 în Secția de oncologie Deva. Pe data de 27.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara. Patologie preexistentă: adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoza peritoneală.

Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara din Institutul Cardiovascular Timișoara în data de 26.03.2020, fiind contact de salon cu caz confirmat. Patologie preexistentă: cardiopatie, insuficiență cardiacă.

În cazul bărbatului din județul Bacău, în data de 26.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic Boli Infecțioase Iași. Rezultatul a fost confirmat pozitiv în 27.03.2020. Acesta a murit pe 30.03.2020, la Spital Judetean de Urgență Bacau – secție Boli Infecțioase. Patologie preexistentă: hipertensiune arteriala, diabet zaharat tip II decompensat.

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com