Coronavirus România, bilanț 20 august. UPDATE: 1.346 noi cazuri și 48 de decese în ultimele 24 de ore

Au fost comunicate noile cifre ale pandemiei de coronavirus, la noi în țară. Ca în fiecare zi, Grupul de Comunicare Strategică a informat câte cazuri și decese noi au fost depistate. Totodată, au fost oferite date despre pacienții de la ATI și despre vindecări.

Bilanț coronavirus România, 20 august. Au fost anunțate noile cifre ale bilanțului! După ce, miercuri, au fost înregistrate tot peste 1.400 de cazuri noi, autoritățile anunță că, în ultimele 24 de ore au fost depistate 1.346 de noi îmbolniviri și că 48 de persoane au murit.

La ATI, sunt internați 489 de pacienți.

Totalul de cazuri ajunge la 74.963, dintre care 34.196 au reprezentat vindecări.

Bilanț coronavirus România, 19 august. Grupul de Comunicare Strategică a venit cu bilanțul care dezvăluie câte cauze și decese noi au fost în ultimele 24 de ore. Drept urmare, au fost confirmate 1.409 de cazuri noi de COVID-19 și 32 de decese.

Potrivit comunicatului, 624 de persoane au fost retestate și reconfirmate pozitiv.

Totalul ajunge la 73.617 de infectări cu COVID și 3.106 de decese.

La ATI sunt internate 480 de persoane, o ușoară creștere față de ziua de ieri.

Bilanț coronavirus România, 18 august. Astăzi, au fost raportate 1.014 de noi cazuri și 45 de decese, informează Grupul de Comunicare Strategică. Cifrele fac referire la noile cazuri și decese înregistrate în decursul al 24 de ore.

În total sunt 72.208 de îmbolnăviri cu COVID și 3.074 de decese.

La ATI sunt internate 479 de persoane în stare gravă.

Bilanț coronavirus România, 17 august. Au fost anunțate noile cifre privind epidemia de coronavirus de la noi din țară. Astfel, Grupul de Comunicare Strategică informează că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 733 de cazuri noi și 38 de decese.

În total, 71.194 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, dintre care 3.029 au murit.

S-a stabilit și un record la Terapie Intensivă: 497 de pacienți sunt internați în stare gravă, la ATI.

Duminică, la raportarea anterioară, fuseseră comuncate 1.087 de noi infectări și 37 de decese. Asta, în condițiile în care în weekend numărul de testări pentru COVID este mult mai scăzut.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com