Coronavirus trăiește 9 zile pe telefonul mobil. Ce trebuie să facem

Telefonul mobil este cel mai folosit obiect de toată lumea. De când au apărut smartphone-urile, acestea sunt „lipite” de mâna noastră, iar cercertătorii anunță că virusul coronavirus supraviețuiește pe acesta până la 9 zile, scrie profesorul McMillan pentru Daily mail.

a

Coronavirus supraviețuiește zile întregi pe telefonul mobil

Telefon mobil sursa de infectare cu coronavirus dacă nu este dezinfectat

Telefon mobil sursa de infectare cu coronavirus dacă nu este dezinfectat

Telefonul mobil este o suprafața atinsă în medie de peste 2000 de ori, conform profesorului citat mai sus. Acesta este și o sursă majoră de viruși, bacterii și microbi. Cercetările profesorului McMillan, susțin că virusul coronavirus trăiește pe suprafrața unui telefon mobil până la 9 zile.

Nigel McMillan afirmă că uneori telefonul este mai murdar ca o toaletă publică, prin urmare recomandă ca acesta să fie des dezinfectat cu soluții batate pe alcool cu o concentrație de minim 60%.

Dezinfectații pe care puteți să-i foloți sunt: Igienol albastru, servețele Dettol, aceste sunt fara alcool doar omoară virușii sau spirt. Cu ajutorul unui servețel sau cârpe curate, umeziți cu soluția dezinfectantă si stergeți bine telefonul. Nu înainte de vă spăla bine pe mâini, altfel totul este în zadar.

Atenție, nu foloți lichidul direct pe telefon pentru că riscați să-l stricați, iar la garanție producătorul va putea vedea dacă acesta a intrat în contact cu lichide.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com