Coronavirusul, răspândit și prin intermediul telefoanelor mobile? Răspuns categoric oferit de Adrian Streinu-Cercel

De când noul coronavirus a început să se răspândească pe întreaga planetă, în presă au apărut fel și fel de informații despre modul în care o persoană poate fi infectată.

Printre teoriile care au circulat în toată lumea este și aceea că virusul se poate transmite și prin intermediul telefonului mobil, deoarece acesta este atins foarte des de persoanele care îl folosesc. Iar principalul motiv pentru care riscăm să ne infectăm din cauza telefonului mobil ar fi că noul coronavirus rezistă foarte mult pe suprafețele cu care intră în contact.

În urmă cu mai multe zile, în cadrul unei discuții pe care a avut-o cu Gabriela Firea printr-o videoconferință, doctoral Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului „Matei Balș” din Capitală, a vorbit despre această teorie.

„Unde e curățenie, nu e virus. Virusul stă pe jos, pe clanțe, pe uși, pe geamuri. Acolo unde punem mâna este și virusul. De-acolo îl luăm și-l ducem cu telefoanele mobile pe față și apoi îl tragem de pe față și-l ducem în dreptul nasului. Clorul este cel care inactivează acest virus Avem stații de apă de unde putem să luăm apa și să spălăm tot”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

Sursa: protv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com