„CORONAVIRUSUL VA INFECTA UN MILIARD DE OAMENI” SCENANARIUL APOCALIPTIC LANSAT DE EXPERȚI

Scenariul apocaliptic al coronavirusului este departe de a se termina. Specialiștii susțin că virusul ucigaș va ajunge să infecteze un miliard de oameni, din întreaga lume. 

Larry Brilliant, medicul care a ajutat la eradicarea vărsatului de vânt și care s-a implicat și în lupta contra poliomelitei face afirmații cutremurătoare despre pandemia de coronavirus. Specialistul este de părere că virusul Covid-9 va ajunge să infecteze un miliard de oameni.

„Cred că are potenţial să infecteze un miliard de oameni. Sunt optimist, pentru că e un virus particular, care are o rată de morţi relativ mică, în comparaţie cu variola sau altele, rata mortalităţii este mai mică decât în alte cazuri. Dar în termeni de perturbare, este aşa cum mă temeam.Sunt absolut convins că vom avea un antiviral care funcţionează, dar va dura o perioadă până când vom afla care sunt bune şi care nu. Vorbesc mereu despre un vaccin, dar e posibil şi sunt optimist că vom găsi un antiviral care nu doar că vindecă, ci şi previne” a spus medicul, la un post de radio.

În anul 2006, Brilliant vorbea cu sufletul strâns despre cum arată pandemie, dar se pare că virusul Covid-19 se răspândește mai repede decât s-ar fi gândit el, motiv pentru care a făcut această afirmație sumbră.

„Virusul ficţional din film este mult mai rău. Am făcut acel film ca să luptăm cu sentimentul oamenilor care se gândeau că o pandemie nu e atât de dificilă, după ce au văzut cum e gripa porcină. Am vrut să rearanjăm sentimentele oameniilor, să înţeleagă ce e o pandemie reală” a mai completat medicul.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com