Corupția din armata rusă, resimțită pe frontul din Ucraina. Bugetul de 700 de miliarde de dolari, vizat de lăcomie

vladimir putin, rusia, armata rusa

Pe baza unui plan multianual de înzestrare, Federația Rusă plănuia să bată în cuie un buget de 700 de miliarde de dolari pentru perioada 2013-2020 pentru modernizarea armatei, potrivit pressHUB.ro.

a

Însă, datorită acestei sume, ce urma să crească de la an la an, precum și a secretomaniei specifice unei dictaturi, în anul 2016, un sfert din bugetul Rusiei urma deja să aibă un caracter clasificat, arată calculele Institutului Rus de Politici Economice Gaidar, potrivit sursei citate.

Acest buget uriaș avea un caracter secret, iar la acea vreme existau temeri că banii nu vor fi cheltuiți în totalitate în conformitate cu destinația lor.

Vizavi de acest aspect, în 2008, Alexandr Kanshin, citat de BBC în calitate de președinte al comisiei militare de control intern, înființată chiar de către Vladimir Putin, atrăgea atenția asupra faptului că o treime din bugetul acordat de guvern armatei se pierde din cauza corupției. Acesta spunea atunci că numai în 2007, mai marii din armata Rusiei au fost anchetați pentru corupție. Este vorba despre 16 generali şi 180 de colonei, dar și că alți 600 de ofițeri superiori fuseseră condamnați în anul precedent.

Sursa: https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com