COȘMARUL CONTINUĂ PENTRU DIANA, FIICA LUI ADRIAN ENACHE! DUPĂ CINCI ANI DE ÎNCHISOARE AGRESORUL EI A FOST ELIBERAT

Acum șase ani fiica lui Adrian Enache a trecut prin momente greu de imaginat. Aceasta a fost agresată de un bărbat, chiar în propria locuință. Vinovatul a fost pedepsit și condamnat la închisoare, însă recent a fost eliberat, iar Diana se teme de o răzbunare.

În anul 2014, fiica lui Adrian Enache a trecut prin momente cumplite. Într-o seară, s-a întors de la o petrecere destul de târziu, iar când a ajuns acasă a observat că lumina din apartamentul ei nu funcționează. Așa că tânăra l-a chemat pe paznicul blocului și l-a rugat să verifice siguranțele de la panou. Însă, intențiile bărbatului au fost altele. Acesta ar fi încercat să o violeze. 

Diana a fost nevoită să se lupte pentru a scăpă din mâinile lui Kanan Ali. Deși a reușit să fugă, lupta a fost una dură. Agresorul a tăiat-o pe mâini, pe sâni și pe gât. Libanezul a fost imediat prins de polițiști, iar după un an de proces, el a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

După cinci ani, agresorul a fost eliberat

Diana a avut nevoie de mult timp să treacă peste cele întâmplate, iar acum își face griji din nou. Tânăra se temea că bărbatul ar putea să se răzbune pentru faptul că a fost închis.

„Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, au mărturisit apropiați ai Dianei, pentru playtech.ro.

Sursa: cancan.ro

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com