Coșmarul continuă! Vărul lui Emi Pian, găsit mort la câteva ore după ce șeful clanului Duduianu a fost înjunghiat!

Moartea lui Emi Pian a pus cumva în umbră un alt eveniment tragic care a avut loc în familia acestuia. Vărul lui Pian, Făgăraș, a decedat și el, la doar câteva ore după ce șeful clanului Duduianu și-a dat obștescul sfârșit. Făgăraș Gladiatorul, cum era cunoscut acesta, locuia în Ilfov și vine dintr-o familie în care femeile se ocupă cu farmece și vrăjitorii. El era cunoscut și respectat în comunitate, de asemenea era în relații foarte bune cu Emi Pian și cu familia Duduianu.

fara descriere

Ca și în cazul lui Emi Pian, familia lui Făgăraș a organizat pentru acesta un priveghi și o înmormântare cu sute de persoane, cu mâncare, băutură și manele. Pentru că Florin Salam era deja ocupat, familia lui Făgăraș l-a invitat pe Soriel Copilu de Aur, care a întreținut atmosfera toată noaptea. Mulți dintre cei prezenți au făcut practic naveta între cele două evenimente situate în părți opuse ale Bucureștiului.

Dedicații la priveghi pentru ”regii Emi și Făgăraș”

De asemenea, au curs cu sute de euro către lăutari pe dedicații pentru ”regii Făgăraș și Emi” sau ”frații Emi și Făgăraș”, pentru care destinul a hotărât să plece în aceeași zi de pe pământ. Cum era de așteptat, nici aici nu s-au putut respecta regulile de distanțare socială, în ciuda faptului că organizatorii au încercat acest lucru. Pur și simplu, au venit prea mulți oameni să-și ia adio de la Făgăraș.

fara descriere

Au fost, de asemenea, sute de mesaje în mediul virtual care au deplâns dispariția prematură a celor doi.

Emi Pian, moartea care a îndoliat lumea interlopă

Emi Pian a fost înmormântat ieri. Liderul grupării Duduienilor a fost ucis luni seara, într-un conflict sângeros cu unul dintre rivalii săi din clanul Rinu. Cei doi ar fi avut un conflict spontan în timpul unui joc de barbut, iar ucigașul ar fi decis să tranșeze problema cu cuțitul. În timpul luptei, lui Pian i-a fost secționată artera femurală și a pierdut foarte mult sânge până să ajungă la spital. Și agresorul său a ajuns pe mâna medicilor, după ce a fost lovit cu un topor în spate de unul dintre frații lui Pian.

Sursa: wowbiz.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com