Cosmin Olăroiu, dezamăgit de medicii pe care i-a ajutat în pandemie: ”Nici măcar nu mi-au mai răspuns”

Antrenorul echipei Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, s-a arătat dezamăgit de medicii de la Spitalul ”Victor Babeș” din București pe care i-a ajutat în pandemie cu mâncare și care atunci când a avut nevoie de ajutor nu i-au mai răspuns.

Tehnicianul român a donat 100 de porții de mâncare în fiecare zi staff-ului medical timp de câteva luni, restaurantul său lucrând în acea perioadă doar pentru aceste livrări.

Olăroiu nu neagă o posibilă întoarcere a sa în Europa, dar pentru ca acest lucru să se întâmple antrenorul își dorește un proiect care să-i dea posibilitatea să realizeze ceva pe termen lung.

Medicii pe care i-a hrănit în pandemie l-au umilit pe Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a dezvăluit că a fost dezamăgit de medicii de la Spitalul ”Victor Babeș” din Capitală, care nu i-au răspuns atunci când a avut un caz de Covid-19 în familie, deși îi ajutase luni bune cu mâncare la începutul pandemiei.

”E trist pentru mine să vorbim despre subiectul ăsta! În momentul respectiv, când doctorii erau în carantină și trebuia să stea la spital închiși, am discutat și aveau nevoie de această susținere.

Eu m-am angajat să fac lucrul acesta pe toată durata aceea, până în iunie, iulie. Au fost câteva luni din martie… Restaurantul a fost închis și a funcționat doar pentru a livra mâncare doctorilor. Gratis, bineînțeles”, a declarat Oli la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.ro.

”Iar când a fost nevoie și am avut un caz de Covid în familia mea, nimeni n-a mai ținut cont că eu i-am ajutat. Nimeni! Nici măcar… Au avut alții grijă de cel bolnav. Cei pe care nu i-am ajutat.

Iar cei pe care i-am ajutat nici măcar nu mi-au mai răspuns! Problema recunoștinței e atunci când o aștepți. Dacă nu aștepți recunoștință de la oameni, nu te poate afecta. N-ai cum să fii dezamăgit!”, a expliucat tehnicianul.

Cosmin Olăroiu a dat lovitura pe finalul anului 2020, când a cucerit titlul în China cu Jiangsu Suning, performanță unică în istoria clubului. S-a umplut de glorie și bani, însă performanțele sale au fost posibile și datorită succeselor obținute pe vremea când antrena Steaua.

Sursa: fanatik.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com