COVID-19. Experții americani detonează nucleara. 10.000 de morți în România! Apocalipsa vine la 1 octombrie!

Potrivit proiecțiilor făcute pe baza unor modele matematice elaborate de Institutul pentru Date şi Evaluare în Sănătate (Institute for Health metrics and Evaluation), din cadrul Washington University, numărul morților de Covid-19, în România, ar putea trece de 10.000 la 1 octombrie!

a

Sunt previziuni sumbre din partea cercetătorilor americani de la IHME. Potrivit acestora, numărul deceselor din România ar putea să se dubleze la 15 august. În mai puțin de două luni, vor fi peste 3000 de morți, iar de la o lună la alta cifrele vor exploda, pur și simplu!

Apocalipsa, la 1 octombrie! 10.000 de morți în România!

Păstrând aceleași modele matematice de calcul, americanii se așteaptă ca România să înregistreze la 1 octombrie fix 10.549 de decese din cauza Covid-19! Dacă, însă, cetățenii înțeleg să poarte măştile de protecţie, iar autoritățile nu vor mai introduce noi măsuri de relaxare, atunci bilanţul total va ajunge la „doar” 5.269 de decese.

Chiar dacă vorbim doar despre o proiecţie realizată pe baza unor modele matematice, trebuie avut în vedere că diferenţa dintre cifrele estimate de cercetători și numărul real al victimelor pandemiei Covid-19 a fost una extrem de mică, chiar nesemnificativă.

România se apropie de 30.000 de cazuri

Până marți, 30 iunie, în România au fost confirmate peste 26.000 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre acestea, 18.912 au fost declarate vindecate și externate. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 22 de decese (12 bărbați și 10 femei), toate la pacienți care au prezentat comorbidități.

Pe teritoriul României mai sunt plasate în carantină instituționalizată 919 persoane. Alte 63.788 de persoane sunt în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală.

Sursa: gnadul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com