Cremoasa si apetisanta – Prajitura Raffaello te indeamna sa o incerci

Ingrediente:

a

Pentru blat:

4 oua

3 linguri de zahar

6 linguri de faina

6 linguri de ulei

o jumatate lingurita de praf de copt

o fiola esenta de vanilie

Pentru sirop:

150ml apa

4 pliculete de zahar vanilat

o fiola esenta de migdale

Pentru crema:

250 ml de lapte

un plic budinca de vanilie

200 g de ciocolata alba

8 linguri fulgi de cocos

200 ml de smantana dulce pentru frisca

2 linguri lichior de cocos

Pentru ornat:

150 g nuca de cocos

50 g curmale

Mod de preparare:

Prepararea blatului. Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu zaharul si un varf de cutit de sare, pana se spumeaza, isi dubleaza volumul si devin ferme ca o bezea. In compozitia de albusuri continuandu-se mixarea se adauga pe rand galbenusurile. Se adauga in compozitie in fir subtire uleiul si faina amestecata cu praful de copt , apoi se amesteca bine cu o spatula cu miscari de sus in jos. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava cu diametrul de 24x30cm, tapetata cu hartie de copt si se da compozitia la copt in cuptorul incalzit la 180˚, pentru circa 30-35 de minute. Dupa ce blatul este copt se lasa la racit in tava.

Continuarea: https://sanatateinbucate.com/cremoasa-si-apetisanta-prajitura-raffaello-te-indeamna-sa-o-incerci/?fbclid=IwAR1MWWb5k16iuefsZU_zVmCQYD1axUOsm6Acsz6HIJY52E_keiTQllQUGJI

Sursa: https://sanatateinbucate.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com