Crezi că e un dezavantaj? Nici vorbă! Lucrurile pe care nu le ştiai despre persoanele cu gropiţe în obraji - RADIO FX NET

Crezi că e un dezavantaj? Nici vorbă! Lucrurile pe care nu le ştiai despre persoanele cu gropiţe în obraji

Diformităţile nu au fost nicicând mai atrăgătoare. Adevărul este că gropiţele în obraji sunt o abatere de la normalitate, rezultatul unor deformaţii ale muşchilor faciali.

Ce mai contează însă, având în vedere că atât de multă lume şi le doreşte mai presus decât orice pe lume? Atât de tare, încât a fost inventată şi o maşină de făcut gropiţe în obraji, creată de Isabella Gilbert, din Rochester, New York, în 1936.

Iată ce trebuie să ştii despre tine:

Gropitele te fac mai atractiv din punct de vedere sexual, ai parte de mulţi prieteni şi inspiri multă încredere. De aceea, persoanele cu gropiţe sunt cei mai buni confidenţi, fiindu-le mărturisite cele mai multe secrete, pe care le păstrează cu sfinţenie.

De asemenea, te bucuri de un spirit energic care te faci să trăieşti viaţa din plin, însă eşti o fire extrem de emotivă, motiv pentru care suferi alături de ceilalţi atunci când aceştia trec prin dificultăţi.
sursa:antena3.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com