Crezi că știi răspunsul? 90% din oameni nu știu să rezolve acest test

Un test de logică le dă bătăi de cap multor persoane. 90% din oameni nu știu să rezolve acest test, în primul rând din cauză că nu sunt atenți la detalii. Crezi că știi răspunsul?

a

În imagine sunt patru exerciții: 3 perechi de adidași însumează 30, 2 bărbați și 1 pereche de adidași însumează 20, iar 2 cravate și un bărbat însumează 13. În cel de-al patrulea exercițiu, la prima vedere se cere să se afle cât însumează 1 adidas, un bărbat și o cravată. Doar că din neatenție, mulți greșesc răspunsul corect.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com