Cristi Borcea, dezvăluire șoc: A lovit-o pe Alina Vidican! Declarații de senzație în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cristi Borcea a vorbit în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” despre afacerile sale, despre fotbal, despre perioada grea din perioada detenției, dar și despre femeile din viața lui.

Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea, a fost surpinsă de mai multe ori, de paparazzi, în decursul timpului, fie plângând la volanul mașinii sale, fie încercând să-și acopere cu ochelari de soare, ochiice păreau vineți.

Apoi, în perioada în care Cristi Borcea era în pușcărie, au fost mai multe episoade povestite tot de presă în care Mihaela Borcea, fosta soție a afaceristului, s-ar fi certat cu Alina Vidican, la acel moment nevasta lui. Iar, zvonurile au fost că Borcea și-ar fi lovit nevasta chiar în timpul unei vizite in camera intimă din penitenciar.

Cristi Borcea, despre fosta sa soție, Alina Vidican ”Sunt prostii si fabulatii”

Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristi Borcea a fost întrebat de moderatoarea emisiunii dacă a lovit vreodată o femeie. Iar răspunsul lui Cristi Borcea a fost ferm.

”Da. Dar Alina nu s-a certat niciodată cu Mihaela, veneau tot timpul împreună la mine la vizită, la penitenciar.Și la mine la camera conjugală nu a venit niciodată (n.red Alina), nu aveam cum să dau în ea. Astea sunt prostii și fabulații”, a răspuns Cristi Borcea.

Însă Denise Rifai i-a adresat imediat o altă întrebare: ”Dar pe Alina în alt context ați lovit-o?”

”În alt context, da! Dar nu cât am fost în penitenciar”,a afirmat CristiBorcea, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com