CRISTI BORCEA, UN FAMILIST CONVINS. A PUS PE PAUZĂ AFACERILE ȘI S-A DEDICAT COPIILOR. „EI SUNT COMOARA MEA!”

La 50 de ani, Cristi Borcea pare că s-a transformat într-un familist convins. Acesta a pus pe pauză toate afacerile și a petrecut timp alături de copiii săi. Acesta s-a bucurat de vizita celor trie micuți, Melissa, Alex și Gloria, care au venit din Statele Unite ale Americii.

Cristi Borcea nu îi mai văzuse pe cei trei de la Crăciunul din 2019. Așa că atâta timp cât copiii au stat în România, afaceristul le-a cordat toată atenția și s-a bucurat să își vadă o parte dintre copii alături de el. Chiar dacă au mame diferite toți cei nouă moștenitori ai lui Cristi Borcea se înțeleg de minune și au o legătură strânsă. 

Omul de afaceri are nouă copii, cu patru femei diferite, din trei mariaje. Acesta are trei copii cu prima soție, Mihaela: Patrick (23 de ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Angelo (17 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (9 ani) şi Gloria (7 ani). Cristi a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (14 ani). Iar cu Valentina are două gemene, Indira și Rania, de un an și 8 luni, precum și un băiat, Milan (4 ani).

„Ei sunt comoara mea”

Deși pare un om dur și foarte calculat, atunci când este înconjurat de cei mici Cristi Borcea devine cald și este gata să le îndeplinească orice dorință copiilor. Participă la jocurile lor, îi răsfață și este foarte mândru de ei. 

„Ei sunt comoara mea! Da, sunt fericit. Mi-am luat pauză de la afaceri, de la tot, cât timp au stat ei aici, lumea poate să meargă înainte și fără mine. Le-am dedicat lor timpul, fiindcă mi-era dor de ei. A început să mă prindă bine viața de familist.

Mi-a fost greu fără ei, nici eu n-am putut să merg în America, nici ei nu au avut cum să ajungă aici. Să-i văd pe toți la aceeași masă, cum râd, m-a emoționat teribil, devin foarte sentimental, iar eu nu sunt om care se pierde cu firea”, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com