CRISTIAN BOCA, DĂRMAT DUPĂ ELIMINAREA DE LA CHEFI LA CUȚITE: ”DACĂ AȘ SPUNE CĂ NU M-A AFECTAT SEMIFINALA AR FI O MARE MINCIUNĂ”

Drumul lui Cristian Boca spre marea finală s-a oprit în semifinală. Deși tânărul s-ar fi așteptat să câștige show-ul de la Antena 1, soarta i-a fost potrivnică. După eliminare, Cristian a postat un mesaj emoționant pe Instagram. 

Cristian Boca era mai mult decât sigur că va câștiga marele premiu, nu doar că va ajunge în finală. Norocul, însă nu a fost de partea lui. Tânărul din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu a fost eliminat în semifinală, iar faptul că nu s-a numărat printre cei trei semifinaliști la doborât, la propriu. În momentul în care nu și-a auzit numele, Cristian Boca s-a abținut să nu plângă, dar nu s-a mai putut ține pe picioare. S-a așezat în fund, în mijlocul platoului, printre ceilalți concurenți și nu-i venea să creadă ceea ce tocmai se întâmplase.

Cristian Boca a fost eliminat în semifinală

După ce a fost difuzat episodul cu eliminarea lui, Cristian Boca a postat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, în care a povestit ce a însemnat această experiență.

”Dacă aș spune că nu m-a afectat semifinala ar fi o mare minciună. Am crezut în finală până în ultima clipă. Din momentul în care am intrat în platoul Chefi la cuțite mi-am promis că voi da tot ce am mai bun din mine și așa am și făcut. Fiecare farfurie a fost preparată cu pasiune și multă dedicație. Am crezut întotdeauna că dacă îți dorești ceva foarte mult, poți obține acel ceva cu multă muncă și pasiune.”, a scris Cristian Boca în mesajul postat pe Instagram.

Cristian Boca: „Cred că a ales Cel de Sus pentru mine”

Nu e un moment foarte fericit din viața lui, dar măcar a avut parte de o experiență de neuitat. Și nu consideră pur întâmplătoare eliminarea din show, Cristian Boca este ferm convins că a fost voia lui Dumnezeu. Și, cu siguranță, va avea pe alte planuri și mai mult de câștigat.

”De data asta cred că a ales Cel de sus pentru mine dintr-un motiv anume pe care probabil îl voi afla pe viitor. Poate nu am câștigat titlul, dar am câștigat mult mai mult de atât și vreau să vă mulțumesc pentru asta. Am fost înconjurat de către oameni minunați încă de la bun început! Atâtea mesaje de încurajare nu am primit niciodată și probabil nici nu voi mai primi.”, a mai scris Cristian Boca!

.

Sezonul 8 al competiției Chefi la cuțite se apropie de final, iar astăzi se va alege marele câștigător. Cei trei finaliști ai showului sunt Ionuț Belei, Maria Șandru și Roxana Blenche.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com