Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin

Designerul Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie” a fost bătută sâmbătă seara într-un magazin din Capitală. Aceasta a fost desfigurată de o femeie care a lovit-o în față cu un obiect contondent.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara într-un magazin din București, sub privirile angajaților magazinului. Cristina Joia a fost internată de urgență la spital și operată la nas. Agresoarea este în libertate dar urmează să fie anchetată și riscă pedeapsa cu închisoarea.

Cristina Joia, cunoscutul designer din emisiunea “Visuri la cheie”, lovită cu sălbăticie într-un magazin

Cristina Joia s-a trezit cu un pumn în față

Cristina Joia: “M-am trezit cu un pumn în față, a fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge, oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la politie sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”.

Celebrul designer a povestit de pe patul de spital cum o banală vizită într-un magazin din sectorul 4 al Bucureștiului s-a transformat într-un adevărat coșmar ce ar putea să o afecteze pentru tot restul vieții. Cearta a pornit de la faptul că agresoarea își parcase limuzina pe o trecere de pietoni și bloca intrarea în parcarea magazinului.

Cristina a căzut la pământ, plină de sânge

Cristina Joia: ″M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă intereseza pe mine. Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”.

Cristina a căzut la pământ imediat după lovitură, plină de sânge și cu nasul zdrobit. Agentul de pază a declarat că nu a văzut nimic pentru că ieșise într-o pauză de țigară.

Sursa: stiridirecte.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com