Cristina Șișcanu a observat că Gabriela Cristea nu poartă verigheta și a întrebat-o dacă s-a despărțit de Tavi! Ea a fost nevoită să recunoscă. „Mi-e greu…”

Gabriela Cristea nu poartă verigheta de nuntă! Prezentatoarea TV și Tavi Clonda au ajuns la altar, după o relație frumoasă de șapte ani. Moderatoarea de televiziune și artistul au două fetițe minunate, iar în paralel cu rolul de părinte, se ocupă și de carierele lor. Recent, Gabriela Cristea a avut un moment de sinceritate și a vorbit despre simbolul iubirii ce o leagă de soțul ei, și anume verigheta de nuntă.

În cadrul unui eveniment, Cristina Șișcanu a întrebat-o pe Gabriela Cristea dacă s-a întâmplat ceva întrea ea și Tavi. Totul după ce soția lui Mădălin Ionescu observase lipsa verighetei de pe mâna Gabrielei, în timp ce Tavi Clonda le purta pe ambele.
” N-am verighetă! Nu mi-am pus și știi de ce? Pentru că știu sigur că mi se umflă mâinile și mi-e greu apoi. Oricum sunt luată”, i-a răspuns Gabriela, la emisiunea ”Fetele lui Tavi”.

Cei doi soți și-au ales verighete din aur cu diamante, puțin diferite în funcție de preferințele fiecăruia, dar care au o legătură sentimentală foarte puternică. „Să se potrivească cu stilul meu rock, un rock mai elegant. Eu trebuie să cânt și la chitară și trebuie să meargă. Este o verighetă 3D, e și aur alb, e și diamant…”, a mărturisit Tavi Clonda, pentru Antena Stars.

„ A mea este un pic mai fină pentru că nu puteam să mi-o fac atât de lată, dar e același model”, a spus și Gabriela Cristea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com