Cristina Șișcanu, deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu: ”Și-a arătat fața de personaj ieftin” - RADIO FX NET

Cristina Șișcanu, deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu: ”Și-a arătat fața de personaj ieftin”

Competiția ”Bravo, ai stil!” este tot mai acerbă. Jurații intră tot mai des în dispută cu participantele din noul sezon. Așa s-a întâmplat și la ultima ediție difuzată pe Kanal D. Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu și-au adus replici acide.

Cristina Șișcanu, criticată de Botezatu

”Bravo, ai stil!” este o competiție tot mai strânsă, iar concurentele încearcă să se întreacă în ținute care mai de care. Unele dintre ele nu vin cu outfit-uri tocmai pe placul juraților și intră în dispută cu aceștia. Este și cazul Cristinei Șișcanu care s-a certat cu Botezatu la ultima ediție.

După ce Raluca Bădulescu i-a apreciat ținuta, designerul i-a spus că îi îngroșa cumva piciorul. Deranjată de spusele lui Cătălin Botezatu, Cristina a precizat că acesta a făcut un atac la persoană .

„Cine a zis că vreau să am picioarele subțiri?”, a întrebat concurenta.

Mai bine ca niște butuci, cioalne, nu?”, a fost reacția lui Botezatu.

Cristina Șișcanu a mai ținut să sublinieze faptul că designerul face o dezapreciere a aspectului ei fizic și l-a catalogat drept ”personaj ieftin”.„Domnul Botezatu are ceva cu mine. Nu e prima oară când face o dezapreciere la aspectul meu fizic. Nu e nicio problemă. Regele româniei la modă și-a arătat adevărata față de personaj ieftin”, a spus Cristina Șișcanu.

Reacția lui Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, însă, a contrazis-o. Designerul i-a garantat că nu îi va mai aprecia nicio ținută de acum încolo. „De ce aș avea ceva cu tine? Alo, alo. Stai așa. Dacă tu vrei să-mi pui în cap toate femeile grăsute, nu o să-ți funcționeze, doamna moderatoare și atotștiutoare din televiziune. Mă iau eu acum de dumneata. Tu să nu-mi spui mie că mă iau eu. Pot să țip până îmi crapă inima la tine și de acum încolo nu o să mai ai de la mine «bravo» nici dacă vii îmbrăcată în Versace din cap până în picioare. Ai tupeu!”,  a spus Cătălin Botezatu.https://www.youtube.com/embed/Wgx5F15mRck?feature=oembed

Cristina Șișcanu a mai fost criticată și pentru alte ținute

Cristina Șișcanu a mai fost criticată și pentru alte ținute de-a lungul emisiunii. De exemplu, toți cei trei jurați nu i-au apreciat un costum din latex roșu pentru că o vulgariza.  „Te vulgarizează acest costum. Pari din vitrina unui sex-shop”. “Nu te avantajeza deloc acest costum, ba din contră, te vulgarizează foarte tare și mă duce cu gândul la vitrina unui sex-shop de pe Magheru de prin ’96-‘97”, a spus Maurice Munteanu.

Tipologia ta e mai apropiată de Cardi B decât de Courtney Love. Insa, Cardi B este un style icon, transmite un anumit tip de mesaj. Nu e doar despre haine și despre cizmele plexy glass pe care le poarta. La tine culorile nu vin bine. O alta rochie și nu foarte complicată ar fi fost mai potrivită”, a spus și Raluca Bădulescu.

Nici atunci Cătălin Botezatu nu a fost mai indulgent. Pe lângă faptul că i-a spus că rochia este una vulgară designerul nu a trecut cu vederea nici cizmele din picioare. Le-a catalogat drept ”urâte”.

”Nu am să mai comentez că rochia este vulgară, a zis deja Maurice, însă cizme mai urâte și mai ieftine ca acestea , nu am văzut în viața mea. Îmi place fața, machiajul, însă peruca nu te avantajeza deloc. Trebuia să te studiezi puțin mai mult”, a menționat și Catalin Botezatu, jurat la “Bravo, ai stil!”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com