Cristina Șișcanu și Elena Ionescu sunt din nou la cuțite

Cristina Șișcanu și Elena Ionescu sunt din nou la cuțite, după experința trăită la Survivor România. Se pare ca niciuna nu poate uita cuvintele grele care s-au aruncat atunci și simpla intalnire la filmarile unei alte emisiuni a fost indeajuns ca sa izbucneasca un nou razboi.

a

Cele doua vedete s-au intalnit in cadrul emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici” de pe Antena Stars și au pornit un alt scandal în timpul mini-vacanței petrecute împreună. De această dată, Cristina Șișcanu a fost cea care a început cearta, însă a și oprit discuție ignorând-o pe cântăreață când aceasta a început să-și spună oful. Soția lui Mădălin Ionescu nu s-a abținut totuși de la a îi aduce mai multe jigniri Elenei Ionescu, spunându-i că violența și faptul că este modestă intelectual o fac pe cântăreață să nu fie la același nivel cu al ei.

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a spus Cristina Șișcanu.

Fosta solistă de la Mandinga s-a apărat cu demnitate, spunând ar fi preferat o ”luptă” față în față cu cea care îi este colegă de emisiune, decât să se bârfească și să certe în public.

”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai. Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal. Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ”diplomația” de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: ”Da, femeie, sunt frustrată”, a adăugat și Elena Ionescu.

Acest nou scandal este doar continuarea celui început la Survivor, unde Cristina Șișcanu a făcut declarații scandaloase după ce a fost eliminată. Soția lui Mădălin Ionescu a fost umită când a văzut comportamentul Elenei Ionescu în legătură cu suferința lui Ruby, atunci când aceasta avea probleme grave de sănătate la Survivor.

În noaptea în care Ruby s-a simțit foarte rău. Elena stătea în picioare și a dat o replică neașteptată. Noi încercat să găsim soluții să o salvăm pe Ruby, iar ea a spus că: Așa sunt regulile, cine rezistă bine, cine nu să plece. Replica ei ni s-a părut inumană. Ea pare că a venit doar să meargă până la capăt. Pe noi ne-a șocat ce a zis Elena, pentru că noi am încercat să ne ajutăm mereu. Ea a făcut trei chestii deranjante. Faza cu Ruby, că a spus că despre asta este Suprevietuitor, trebuie să reziști. A mai fost incidentul cu orezul, că a mâncat mai mult, deși știa că mâncarea este cu porția. Iar cel mai deranjant a fost incidentul cu cei 25 de bărbați care au venit pe insulă”, a povestit Cristina Șișcanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com