CTP, REACȚIE DURĂ ÎN SCANDALUL TERMOSCANĂRII IZBUCNIT LA UN MAGAZIN BUCUREȘTI: “UN ACT DE PROVOCARE, S-A URMĂRIT RALIEREA OAMENILOR, DAR…”

Ziaristul CTP a reacționat dur în scandalul termoscanării din fața unui magazin din București! Celebrul gazetar este de părere că cei doi scandalagii au vrut, de fapt, să atragă și mulțimea din jur de partea lor, ca să stârnească o încăierare. El i-a criticat pe polițiștii care au intervenit la fața locului, dar a subliniat că aceștia au aplicat legea corect.

CTP, reacție dură în scandalul termoscanării izbucnit la un magazin București

Jurnalistul a acceptat în această noapte invitația jurnaliștilor de la digi24.ro, care l-au rugat să comenteze scandalul termoscanării care a izbucnit la un supermarket din Capitală. Când a descris imaginile filmate de camerele de supraveghere, celebrul gazetar a spus: “Doamna în cauză strigă de la bun început, nu vorbește pe ton normal, strigă. Dorește să fie auzită de toata lumea și de cei care vor vedea filmul. Este evidentă pregătirea filmării. Doamna a venit foarte bine instruită pentru a face cumpărături, a venit înarmată cu articole din Constituție, cu Convenția de la Geneva, că așa te duci la cumpărături, nu?”. Vă reamintim că, în contextul epidemiei de coronavirus din România, termoscanarea este obligatorie.

Cristian Tudor Popescu a mai punctat că cei doi scandalagii nu purtau măști de protecție. Mai mult, el crede că femeia și bărbatul, însoțiți de cameramanul care a filmat întreaga scenă, au vrut, de fapt, să provoace mulțimea aflată în jur și să stârnească o bătaie generală.

“Atât doamna, cât si partenerul nu purtau măști. Era intrarea într-un spațiu închis. Nu aveau mască deloc, nici măcar coborâtă sub bărbie, o altă ilgalitate pe care se pregăteau să o comită. Evident, cei doi nu veniseră la cumpărături. În mod clar, obiectivul a fost stârnirea oamenilor aflați în jur. Tot ce au urmărit cei doi a fost o solidarizare a oamenilor din jur, să provoace o încăierare. Din fericire, nu au reușit”, a mai declarat jurnalistul, conform sursei citată mai sus.

Cristian Tudor Popescu i-a criticat pe polițiștii care au intervenit în scandal

În cadrul intervenției telefonice, CTP a susținut că pretenția de a avea personal medical la intrarea în magazine, pentru măsurarea temperaturii, este aberantă.

“Domnul și doamna, dacă se duceau la aeroport, ce făceau când li se cerea să treacă prin poarta prin care circulă raze X? Sunt radiații ionizante, în doze mici, dar au un efect, spre deosebire de termometrele astea. Ce făceau, țipau că li se încalcă drepturile și Convenția de la Geneva? Cum să pui câte un medic la intrarea fiecărui supermarket, la fiecare instituție? Mai rămâne vreunul care se ocupă de cei care suferă prin spitale? Spune distinsa, bine antrenata doamnă, că e un act medical intim. Eu n-am văzut ca acest termometru să-i fi fost introdus în gură sau în cealaltă parte a tubului digestiv.

.

E un act de provocare, s-a urmărit ralierea oamenilor, dar nu s-a reușit. Este un exemplu de respectare a legii de către covârșitoarea majoritate a cetățenilor care apar în această înscenare, care nu aveau nicio treabă și s-au suspus legii fără nicio problemă”, a mai spus spune Cristian Tudor Popescu.

Cunoscutul gazetar a criticat atitudinea și pregătirea polițiștilor sosiți la fața locului, care cu greu au reușit să-l imobilizeze pe bărbat: “E discreditant pentru polițiști că a fost nevoie de vreo șapte bărbați ca să imobilizeze o persoană de vârstă considerabilă. E penibil. E de presupus că e de ajuns un polițist sau doi pentru astfel de acțiuni, nu un întreg pluton”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com