Cu ce s-a confruntat Adela Popescu înainte de a reveni pe micile ecrane? Vedeta a trecut prin clipe dificile: „Mă trezeam noaptea cu un…”

Adela Popescu își anunța cu puțin timp în urmă revenirea pe micile ecrane, însă totul s-a petrecut mai repede decât s-a așteptat. Acum, după ce s-a întors să fie gazda emisiunii pe care o modera alături de Cove, prezentatoarea tv a dezvăluit că s-a confruntat cu o situație dificilă înainte de a-și relua activitatea profesională.

Cu ce s-a confruntat Adela Popescu înainte de a reveni pe micile ecrane?

Adela Popescu a pus o perioadă cariera pe stop, atunci când a aflat că va deveni mamă pentru a treia oară. Cu toate acestea, actrița nu a declarat niciodată că va renunța la profesia ei, chiar dacă viața cu trei copii nu este deloc ușoară, ci dimpotrivă, aceasta a dezvăluit la un moment dat că va dori să revină la loculde muncă, însă o va face treptat. Cum socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, soția lui Radu Vâlcan a luat prin surprindere pe toată lumea și a decis să se întoarcă pe micile ecrane la doar o lună și jumătate de când l-a adus pe lume pe Adrian, mezinul familiei.

Totuși, Adela a recunoscut că a trecut prin clipe dificile înainte de marea revenire și s-a gândit dacă decizia pe care a luat-o este una corectă, căci s-a îngrijorat pentru cum se vor descurca copiii în lipsa ei: „Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac…Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor…Mi-au fost necesare trei zile.Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat.”, a declarat Adela Popescu, pe contul ei personal de Instagram.

Adela Popescu, despre plecarea lui Cove din televiziune

Adela Popescu și Cove au prezentat împreună în ultimii ani aceeași emsiune și au ajuns să lege o adevărată prietenie, atât la muncă, cât și în timpul liber.

Vestea că partenerul ei de emisie a renunțat la televiziune a surprins pe toată lumea, însă actrița a ținut să precizeze că viața merge mai departe, indiferent de alegerile făcute.

Mai mult, Adela a menționat și faptul că prietenia cu Cove nu se va destrăma, semn că cei doi vor ține legătura în continuare: „Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal.Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun.”, a spus soția lui Radu Vâlcan, în cadrul emisiunii pe care o găzduiește.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com