Cu ce se ocupă Iulia Vântur în India. Un colind i-a schimbat toată viața

Iulia Vântur duce o viață de vedetă în India, acolo unde și-a găsit iubirea și a reușit să-și facă o carieră impresionantă. Invitată în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei de la Antena 1, Iulia a povestim cum a ajuns acolo fără niciun plan, iar ce a avea să se întâmple a uimit-o și pe ea.

a

Ce face Iulia Vântur în India

Vedeta noastră a devenit vedeta lor. Viața Iuliei Vântur s-a schimbat complet după ce a cântat un colind. Totul a plecat după ce niște prieteni de acolo au rugat-o să le cânte ceva, iar ea a ales să cânte colindul La Betleem colo-n jos. Atât de mult le-a plăcut încât i-au propus să facă o piesă care a devenit rapid numărul 1 în topurile muzicale din India.

Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gașca de prieteni şi m-au rugat să cânt o piesă în română. Am ales colindul ” La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinților mei de Crăciun. Le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1, a spus Iulia Vântur la Sinteza Zilei, Antena 3.

Așa a ajuns Iulia Vântur un adevărat star la Bollywood care spune că muzica a fost cea care a ales-o în India. Vedeta spune că i-a luat un an de zile să se convingă că poate să cânte chiar dacă nu are studii muzicale și nu mai cântase din copilărie. Ulterior a făcut ore de canto zilnic, iar lecțiile de muzică sunt o adevărată bucurie pentru ea.

La Bollywood, Iulia Vântur face și filme, fiind o actriță foarte apreciată în India. În plan personal, vedeta are o relație de mai mulți ani cu Salman Khan, un actor celebru și foarte bogat. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce privește relația lor și se rezumă la a vorbi public doar despre proiectele profesionale. Totuși sunt bine împreună, iar Iulia radiază de fericire.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com