Cu ce se ocupa Stefan Adrian Strungaru, unul dintre scafandrii care au murit la Eforie Nord. Avea doar 32 de ani

Cu ce se ocupa Stefan Adrian Strungaru, unul dintre scafandrii care au murit la Eforie Nord. Avea doar 32 de ani
Cu ce se ocupa Stefan Adrian Strungaru, unul dintre scafandrii care au murit la Eforie Nord. Avea doar 32 de ani

Stefan Adrian Strungaru este unul dintre cei doi scafandrii care au murit, din pacate, la Eforie Nord. Avea doar 32 de ani si o familie frumoasa care il astepta acasa. Tanarul a murit impreuna cu Emil Marin, colegul lui, in varsta de 54 de ani.

Cei doi au iesit pe mare, impreuna cu alte doua persoane. S-au scufundat in Marea Neagra la aproximativ 200 de metri de mal, unde apa nu depaseste o adancime de 4-5 metri. Atunci cand au vazut ca scafandrii nu mai ies la suprafata, colegii lor au dat alarma.

Cu ce se ocupa Stefan Adrian Strungaru, unul dintre scafandrii care au murit la Eforie Nord

Stefan Adrian Strungaru era in varsta de 32 de ani si era unul dintre cei mai buni ecotoxicologi din tara noastra. Se pare ca fusese contractat pentru un proiect legat de extinderea plajelor prin nisiparea lor. Stefan, alaturi de colegul lui, efectuau o serie de lucrari pentru monitorizarea biodiversitatii.

Acestea erau incluse in cadrul Proiectului de reducere a eroziunii costiere, potrivit contractului semnat cu Apele Romane, informeaza Antena 3. Emil Marin, colegul lui Stefan Adrian Strungaru, avea 54 de ani. El detinea o companie in Mangalia, care castigase contractul respectiv, cu Apele Romane.

Conform scafandrilor ISU, atunci cand au fost scosi cei doi barbati din apa, buteliile erau in spate, la locul lor, iar echipamentul parea sa fie intact. Si sotia lui Adrian Stefan Strungaru este cercetator stiintific in acea zona.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com