CU CINE S-A ÎNTÂLNIT MIHAI MORAR AZI-DIMINEAȚĂ, LA ORA 5:00, ÎN TIMP CE ALERGA PRIN PARCUL HERĂSTRĂU. E O MARE VEDETĂ DE LA ANTENA 1

Azi dimineață, la ora 05:00, Mihai Morar a ieșit să alerge. Așa cum de altfel o face zilnic. Iar fostul prezentator TV a avut parte de o surpriză de proporții, căci s-a întâlnit cu o altă vedetă la primele ore ale zilei.

a

Mihai Morar se trezește dimineața devreme, înainte de răsăritul soarelui, și merge la alergat în parcul Herăstrău. Cinci este ora la care începe cursa, care se lungește pentru cel puțin jumătate de oră. Astfel, prezentatorul se menține în formă.

De asemenea, vedeta a mărturisit că face sport de trei ori pe săptămână, cu ajutorul unui instructor și lucrează toate grupele de mușchi. „Merg la sala de trei-patru ori pe saptamana si fac exercitii pentru grupele de muschi. Nu vreau sa mai slabesc pentru ca am ajuns sa am mai putine kilograme decat aveam la 18 ani”, a declarat Mihai Morar.

Azi-dimineață, însă, Mihai Morar a avut parte de o surpriză. În timp ce alerga, acesta s-a întâlnit cu Radu Vâlcan. Se pare că soțul Adelei Popescu are același ritual matinal: ”Ora 5.00, bună dimineața! 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ @raduvalcan a slăbit, eu m-am îngrășat, doar un lucru-i neschimbat: am ieșit la alergat!”, a scris Mihai Morar în dreptul imaginii cu Radu Vâlcan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com