Cu cine seamănă fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle! Presa din Statele Unite a dezvăluit cu cine seamănă Lilibet Diana

Cu cine seamănă fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle! Presa din Statele Unite a dezvăluit cu cine seamănă Lilibet Diana

Presa din Statele Unite a dezvăluit cu cine seamănă Lilibet Diana! Fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle seamănă cu ambii părinți în mod egal, potrivit unei surse apropiate familiei. 

Cu cine seamănă fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle

Fetița prințului Harry și a lui Meghan ar semăna cu ambii părinți, potrivit presei din Statele Unite. Deși cuplul nu a publicat încă o fotografie cu fiica lor, surse apropiate susțin că micuța a luat trăsături de atât de la tatăl ei cât și de la mamă în mod egal.

”Lili este mai perfectă decât și-ar fi putut imagina vreodată Meghan și Harry. Sunt atât de îndrăgostiți de ea și este absolut frumoasă. Este combinația dintre Harry și Meghan”, a spussursa pentru Us Weekly.

Lilibet s-a născut vineri, 4 iunie, iar cuplul a făcut marele anunț două zile mai târziu.

Lili are numele după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, al cărei alint în familie este Lilibet. Cel de-al doilea prenume, Diana, a fost ales în onoarea regretatei sale bunici, Prințesa de Wales“, se arată în comunicatul publicat pe site-ul lor, Archewell.

Cu cine seamănă fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle! Presa din Statele Unite a dezvăluit cu cine seamănă Lilibet Diana

Fosta actriță și soțul ei au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară în februarie, la doar 3 luni de când Meghan dezvăluise că a pierdut o sarcină.

Pierderea unui copil înseamnă să porți o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar povestită de puțini. Am învățat că atunci când oamenii ne întreabă ce facem și ascultă cu adevărat răspunsul, cu mintea deschisă, greutatea devine mai puțin apăsătoare pentru toți. Fiind invitați să împărtășim durerea noastră, facem împreună primii pași către vindecare”, a scris Meghan Markle într-un articol pentru The New York Times.

Popularitatea lui Meghan Markle și Prințului Harry a scăzut considerabil

În ultimul timp, Meghan Markle și Prințul Harry au generat o mulțime de controverse după decizia de a renunța la Familia Regală. Totuși, ultimele dezvăluiri făcute de ducii de Sussex nu au fost atât de benefice pentru imaginea lor, așa cum se așteptau ei. Cuplul a vorbit deschis despre luptele pe care le-au avut cu membrii familiei Regale, iar prințul Harry susține chiar că a suferit ca urmare a modului în care regina și Prințul Philip l-au crescut pe tatăl său, Prințul Charles.

Cuplul a început seria dezvăluirilor cu un interviu cu legenda TV americană Oprah Winfrey în luna martie, iar imediat după acesta au urmat mai multe declarații care au scandalizat Casa Regală. Deși ei și-au dorit să prindă o notorietate, se pare că strategia lor nu le-a adus decât o scădere a popularității lor de cealaltă parte a iazului.

Potrivit unui raport făcut de YouGov SUA și The Economist, se pare că, din peste 1.400 de americani chestionați, 54 la sută au spus că au o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre Harry, în timp ce 26 la sută au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre el, oferindu-i un scor net de 28%.

În schimb, sondajul a arătat că 48% au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre Meghan Markle, iar 33% au avut o opinie foarte sau oarecum nefavorabilă despre ea, oferindu-i un scor net de 15. Aceste cifre au reprezentat o scădere a popularității acestora de peste 10 puncte fiecare, scrie express.co.uk.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com