Cu cine te măriţi şi de cine divorţezi în funcţie de zodie

Atunci când te îndrăgostești, îţi doreşti ca jumătatea ta să îți rămână alături toată viața și nu te gândeşti la obstacole sau la incompatibilitate. Se spune că iubirea ne orbeşte şi pe bună dreptate, căci la început nu vedem defectele celuilalt, însă acestea se amplifică cu timpul, iar acest lucru ajunge să te deranjeze până când iei decizia să te desparţi.

a

În acest sens, astrologia poate fi un reper pentru viaţa noastră perrsonală, dându-ne semne de alarmă prin trăsăturile specifice fiecărei zodii şi compatibilitatea cu structura ta internă.

casatorie care se sfarseste

Berbec

Dacă eşti Berbec şi te căsătoreşti cu cineva din zodia Rac, sunt şanse să divorţaţi. Relaţia voastră va începe în forţă datorită atracţiei sexuale evidente dintre voi, iar acest fapt poate să contribuie la decizia finală de a vă petrece toată viaţa împreună.

Însă odată ce atracţia iniţială începe să se estompeze, Berbecul şi Racul vor observa că nu-i mai leagă şi alte lucruri în comun, ba chiar pot ajunge la concluzia că sunt incompatibili sexual. Această conştientizare poate duce la multe certuri şi la o atmosferă încărcată în cuplu până când separarea devine inevitabilă.

Taur

La început, Taurul poate considera că sufletul lui pereche ar putea fi Săgetătorul. Taurul poate pretinde că este în regulă cu trăsăturile Săgetătorului când, de fapt, adevărul este altul. În secunda în care Taurul încearcă să îngrădească libertatea Săgetătorului, jocul s-a terminat. Săgetătorul preţuieşte foarte mult libertatea, pe când Taurul preferă liniştea căminului. Această incompatibilitate va duce la divorţ.

Gemeni

Pentru Gemeni, semnul zodiacal incompatibil îl reprezintă Peştii. Aceştia sunt prea emoţionali pentru Gemeni care se ghidează după principiul să nu-i lase pe ceilalţi se le afectecteze prea mult încrederea. Gemenii sunt atraşi de creativitatea Peştilor, însă ei sunt obişnuiţi să trăiască în prezent, fapt care va aduce multă durere şi suspiciune în viaţa Peştilor. Relaţia dintre cei doi va fi instabilă de la început şi acest sentiment se va adânci cu timpul până când se va ajunge la divorţ.

cuplu care se cearta

Rac

Racii nu fac casă bună cu Capricornii. La început, vor fi uimiţi de atracţia lor sexuală şi de chimia dintre ei. Însă, cu timpul, Racul va fi enervat de simţul practic şi conservator al Capricornului care îşi menţine poziţia fermă în orice situaţie şi este foarte atent la detalii. În cele din urmă, din cauza acestor diferenţe, cei doi vor ajunge la despărţire.

Leu

Într-o relaţie de lungă durată între Leu şi Fecioară, se vor vedea diferenţele dintre cei doi. La început, Fecioara va fi atât de fascinată de personalitatea impunătoare a Leului, încât va dori să se căsătorească cu el. Pe de altă parte, Leului îi place libertatea şi Fecioară nu poate să aibă niciun control asupra acestui fapt. Divorţul este inevitabil din moment ce Fecioara revine la natura ei analitică şi începe să-l critice pe Leu şi să-i dea sugestii despre viaţa lui.

Fecioară

Dacă eşti Fecioară, căsătoria cu un Berbec ar putea să-ţi pună multe semne de întrebare. Fecioara poate fi încântată de îndrăzneala şi spiritul liber al Berbecului, fapt care o face să se îndrăgostească repede. Însă obstacolul cel mai mare este faptul că Berbecul este o fire prea liberă pentru Fecioară căreia îi plac oamenii pe care se poate baza şi de încredere. Berbecul are tendinţa de a trece la acţiune repede, în timp ce Fecioara mai întâi analizează totul înainte. În cele din urmă, cuplul nu are de ales şi se va despărţi.

Balanţa

O relaţie între Balanţă şi Capricorn este puţin probabil să dureze mult. Capricornii vor simţi o atracţie imediată faţă de Balanţă şi, pe de altă parte, Balanța va admira capacitatea Capricornului de a se descurca în domeniul financiar. La prima vedere, pare o relaţie cu şanse de reuşită, însă Capricornul va fi enervat, la un moment dat, de lenea Balanţei care va prefera să iasă să petreacă, ceea ce nu este în totală concordanţă cu firea Capricornului. Incompatibilitatea va învinge în cele din urmă şi cei doi se vor despărţi.

oameni care divorteaza

Scorpion

Într-o relaţie între un Scorpion şi un Săgetător, dovezile că acea relaţie nu va funcţiona sunt evidente. Numai cei doi vor vedea acest lucru mult mai târziu după ce vor fi făcut pasul cel mare. Scorpionul iubeşte mediul familial în timp de Săgetătorul de-abia aşteaptă să plece de acasă. Scorpionul poate avea multe pretenţii de la partener şi poate fi posesiv, în timp ce Săgetătorul are o fire tolerantă.În final, cei doi îşi vor da seama de această incompatibilitate şi vor iniţia ruptura.

Săgetător

Săgetătorul, alături de un Rac, va avea o relaţie destul de dificilă. Între cei doi există multă bucurie, atracţie, dar şi decepţii, dezamăgiri şi control. Relaţionarea dintre ei se va transforma într-o telenovelă în care scandalurile vor fi la ordinea zilei. Atât Săgetătorul, cât şi Racul vor încerca să preia controlul, iar, în ansamblu, mariajul dintre cei doi va ajunge la final.

Capricorn

O căsătorie dintre un Capricorn şi un Peşte poate fi o relaţie de vis în care Capricornul este cel cu simţul practic, iar Peştele îl completează cu creativitatea, puterea de a visa şi cu sensibilitate. Pentru un timp, acest fapt poate funcţiona, însă până la un moment dat până când diferenţele vor fi prea mari, pentru ca relaţia să dureze până la adânci bătrâneţi, așa cum credeați.

Vărsător

Vărsătorul poate construi o căsătorie cu un Leu, pentru o perioadă. Ambii sunt carismatici şi plini de viaţă. Însă se vor sufoca unul pe altul când ambii vor dori să aibă dreptate şi să aibă puterea în cuplu. Vărsătorii îşi trăiesc viaţa făcând lucruri pentru alţii, fiind provocaţi din punct de vedere intelectual, pe când Leului îi plac lucrurile superficiale şi mai puţin complicate.

Peşti

Peştii pot să aibă o relaţie de durată cu Berbecii, însă nu trebuie să se căsătorească neapărat, pentru că un mariaj între cei doi nu ar funcţiona. Structura internă a Peştilor este blândă şi axată pe latura umană, în timp ce Berbecii pot fi foarte direcţi şi îi pot răni. Deseori, Berbecul îşi poate spune părerea fără să ţină cont de sentimentele celorlalţi şi preferă să acţioneze singuri decât să fie cu cineva care să-i tragă înapoi cu latura sensibilă.

sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com