CU LACRIMI ÎN OCHI, VIVIANA SPOSUB A LANSAT UN APEL DISPERAT PENTRU SALVAREA VIEȚII UNUI PRIETEN: “BOGDAN ARE DIN NOU CANCER! HAI SĂ ÎL FACEM BINE ÎNCĂ O DATĂ BINE”

Viviana Sposub traversează o perioadă delicată după ce a aflat că Bogdan Rusu, unul dintre apropiații săi, a fost din nou diagnosticat cu temutul cancer. Cu lacrimi în ochi, fosta prezentatoare a lansat un apel disperat pentru salvarea vieții prietenului ei și se roagă alături de rudele tânărului pentru o minune.

a

Viviana Sposub a lansat un apel sfâșietor pentru Bogdan Rusu, un tânăr care se luptă iar cu temutul cancer

În vârstă de 18 ani, Bogdan Rusu locuiește în Iași și, de curând, el a început un alt război cumplit pentru viață. Și asta pentru că, la un an după ce a învins cancerul osos, medicii au descoperit la ultimele investigații apariția unor noduli pulmonari, suspectați ca fiind metastaze și are nevoie de o intervenție pe plămâni pentru eliminarea acestora. Costurile sunt foarte mari, mai exact ajung la suma de 71.131 de lei, iar sora lui a demarat o campanie.

(…) Bogdan se confruntă și cu o infecție cronică ce impune două operații extrem de complicate la picior și un timp îndelungat de spitalizare și recuperare. Toate aceste intervenții și tratamente sunt extrem de costisitoare și de aceea vă cerem ajutorul pentru a putea lupta în continuare!, a dezvăluit Roxana Rusu într-o postare.

Drama care s-a abătut asupra studentului la Facultatea de Automatică și Calculatoare din Iași a ajuns și la Viviana Sposub, care îi este prietenă. Ea a publicat mai multe imagini cu Bogdan Rusu pe Instagram Stories, unde i-a spus povestea emoționantă și le-a cerut oamenilor să facă donații. Vedeta lansat un apel sfâșietor și pe contul său de Facebook.

“Am primit vestea cu lacrimi în ochi… Bogdan are din nou CANCER!  Roxana Rusu, prietena surorii mele, strânge acum bani pentru fratele său, în speranța că vom reuși împreună să îl salvăm. E cumplit să treci printr-un cancer, însă, când această boala lovește din nou, te poate dărâma. Așa că vă rog doar atât: Hai să îl facem încă o dată bine pe Bogdan!”, a scris iubita lui George Burcea pe contul ei de Facebook, după cum puteți vedea la postarea de mai jos.

https://www.facebook.com/viviana.sposub/posts/3419876421400712

Cum poți deveni îngerul păzitor al lui Bogdan Rusu

✅ donație FĂRĂ COMISION cu CARD BANCAR pe pagina Părinți Salvatori la linkul: http://parintisalvatori.ro/doneaza/
(indiferent de valuta sau țara în care este emis cardul tău, vei introduce suma dorită în RON (exemplu: dacă vrei să donezi 100 EUR vei scrie 485) și conversia se va face FĂRĂ COMISION de către procesatorul de plăți online);

✅ prin virament sau depunere în numerar la CEC BANK în conturile:
RO94 CECEC 0019 4600 711 4731 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate
Cod Fiscal 9373178
cod BIC (Swift) CECEROBU
Cu mențiunea BOGDAN
(ATENȚIE: la completarea pe telefon sau calculator a contului, nu se vor pune spații între cifre. Aici am pus spații pentru a putea fi citit mai ușor. De asemenea, la contul în Euro, în interiorul contului veți găsi EUR urmat de zero, șase, opt… Unii confundă și scriu EURO, iar plata nu se efectuează sau se anulează)

✅ prin Facebook la linkul: https://www.facebook.com/donate/419229009488632/

✅ prin PAYPAL la adresa: parintisalvatori@yahoo.com

✅ prin REVOLUT: folosind numărul +40749936688

✅ PENTRU FIRME – prin contract de sponsorizare – donația este deductibilă din impozitul pe profit – Asociația noastră fiind înscrisă în Registrul Special al ANAF.

Sora lui Bogdan Rusu: “Împreună putem să îi dăm o nouă șansă la viață

“(…). A trecut printr-o operație la piciorul stâng, prin care i-a fost înlocuit osul afectat cu o proteză. A trebuit să se obișnuiască cu ea și în același timp să suporte cruntele ședințe de chimioterapie. A fost extrem de greu, atât fizic cât și psihic, dar a reușit pentru că a fost un luptător! A reușit pentru că foarte mulți oameni s-au unit, i-au fost alături și au contribuit la salvarea lui. I-au înțeles suferința și i-au oferit șansa la viață, la o clinică din Viena, după ce tratamentul început în România nu a reușit să oprească evoluția tumorii. Cuvintele nu pot exprima mulțumirea și recunoștința noastră! Ne-am bucurat și încurajat enorm să vedem câți oameni ne sunt alături în cele mai grele momente și că nu suntem deloc singuri. (…). Împreună am reușit să îi redăm zâmbetul, speranța și puterea. Tot împreună putem să îi dăm o nouă șansă la viață! Vă mulțumim din inimă!”, a mai spus Roxana Rusu într-o postare făcută pe Facebook.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com