CULIȚĂ STERP A PUBLICAT PRIMA IMAGINE CU FAȚA FIULUI SĂU. BEBELUȘUL SEAMANĂ LEIT CU TATĂL LUI. FOTO

Joi, 29 iulie, la aproape o lună și jumătate de la nașterea fiului lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu, fostul Faimos de la Survivor, a decis că este momentul ca fanii lui din mediul virtual să îi cunoască oficial bebelușul.

Mai precis, Culiță a publicat prima fotografie în care se vede chipul lui Milan. Până acum, artistul a mai postat imagini cu cel mic, dar niciodată din față.

„Doamne, câtă fericire ❤️”, a scris Culiță lângă imaginea cu fiul său. Fanii imediat au observat asemănarea izbitoare între cei doi, din punct de vedere fizic: „Ce bine-ți seamănă !!😍❤️ sa crească mare și sănătos!!”, a scris o internaută, în timp ce alta l-a numit pe Milan „Culiță junior”.

Imaginea publicată de Culiță Sterp pe Instagram

Cum a cunoscut-o pe Daniela

Pe platforma Youtube, cei doi au povestit cum s-au întâlnit, ce sentimente împărtășesc și cum s-au îndrăgostit.„În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai nebuni.

Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a spus Culiță Sterp.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au apropiat încet, încet, până când au reușit să își formeze chiar și o familie! Cu răbdare și cu dorința se de a se cunoaște, cei doi au reușit să se înțeleagă, să se respecte și să se iubească.

„ Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă.

I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mai povestit Culiță Sterp.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com