AD

MONDEN

Culiță Sterp, întâlnire emoționantă cu tatăl său. Fostul concurent de la Survivor România i-a prezentat nepoțelul

todayoctombrie 20, 2021

Background
share close
AD
AD

Culiță Sterp a postat un clip pe contul său de Youtube cu imaginile unei întâlniri emoționante dintre tatăl său și nepoțelul acestuia, adus pe lume de Daniela Iliescu.

Fostul concurent de la Survivor România și tatăl său nu au mai fost foarte apropiați în ultimii ani, părinții lui fiind despărțiți.

Relația dificilă dintre cei doi nu a retezat, însă, posibilitatea ca tatăl cântărețului să-și cunoască nepotul.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a strâns în brațe pentru prima oară nepoții

Mai mult, nu doar fiul lui Culiță Sterp și-a cunoscut bunicul, ci și fetița adusă pe lume de sora acestuia, Ileana.

„Mergem pentru prima oară la tatăl meu. Nu și-a văzut niciodată nepoții”, a spus Culiță Sterp în cadrul vlogului său de pe Youtube.

Extrem de mândru de băiețelul său, Culiță l-a ținut în brațe și a fost extrem de emoționant înainte să îl prezinte pe băiețel părintelui său.

În curtea casei în care stă tatăl lui Culiță erau mai mulți oameni la masă, petrecând. În momentul în care Culiță senior și-a strâns nepoțelul în brațe, i-au dat câteva lacrimi, iar momentul a fost surprins de artist.

„Să sparie dacă-l iau în brațe?”

„Să sparie dacă-l iau în brațe?”, l-a întrebat tatăl lui Culiță pe cântăreț înainte să aibă primul său contact cu Milan.

După aceea, tatăl lui Sterp a luat-o în brațe și pe Carla, fetița Ilenei. Bătrânul a stat la poze ținându-i pe cei doi nepoței, care nu au plâns în momentul în care și-au cunoscut bunicul, ba chiar s-au împrietenit destul de repede.

Cântărețul de muzică de petrecere nu a mers doar cu acest scop la tatăl său. L-a invitat pe cioban la botezul pruncului său, care va avea loc pe 21 octombrie.

Culiță seniorul nu s-a putut dezlipi de Milan și și-a felicitat fiul pentru copilul pe care l-a făcut. Cucerit definitiv a fost și de fetița Ilenei.

Pentru botez, fostul concurent de la Survivor România a pregătit o petrecere de zile mari. Cântărețul a declarat că totul este pus la punct pentru ziua de joi, 21 octombrie.

La party, Culiță va cânta și va dansa alături de mai mulți artiști. „Sunt o grămadă care cântă, din breasla mea, prieteni de-ai mei. O să mă distrez, o să mă simt bine”, a mărturisit Culiță de curând la Teo Show.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com