CULTURISTUL YURI TOLOCHKO A DIVORȚAT DE MARGO, PĂPUȘA LUI GONFLABILĂ

Culturistul din Kazakhstan a șocat o întreagă lume, după ce s-a căsătorit cu păpușa lui gonflabilă. Acum, însă, se pare că ”mariajul” lor a ajuns la sfârșit.

a

În luna noimbrie a anului trecut, Yuri Tolochko a luat-o de soție pe Margo, o păpușă de silicon destinată adulților. Însă… cu câteva zile înainte de Crăciun, culturistul și-a dus soția la reparat. Distanța a fost grea, iar Yuri a înșelat-o pe Margo de mai multe ori.

Ulterior… culturistul a decis să pună punct mariajului. “Nu sunt încă pregătit să vorbesc despre motivele divorțului”, mărturisea Yuri. N-a suferit mult după despărțire și și-a găsit o nouă soție. Este vorba despre Lola.

Lola are cap de femeie și corp de pui, iar culturistul pare mai îndrăgostit ca niciodată. De altfel, Yuri e hotărât să-și facă un harem. Cu păpuși gonflabile, bineînțeles. Fanii au fost împărțiți, însă, în două tabere. Unii l-au susținut pe Yuri, iar alții l-au criticat fiind oripilați de aspectul Lolei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com